نامزد انتخابات ریاست جمهوری نباید فتنه گران را دوست خود بداند
![میرسلیم](/Original/1396/02/10/IMG14024418.jpg)
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در کرمان، مهندس سید مصطفی آقا میرسلیم نامزد دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری یکشنبه شب در مسجد طفلان مسلم این شهر اظهار داشت: مردم بر سرنوشت خود حاکم هستند؛ حاکمیت حق مردم بوده و این حق در قانون اساسی محترم شمرده شده است؛ مردم باید با تمام توان در امر بسیار مهم انتخابات مشارکت داشته باشند با آگاهی و بصیرت، خدمتگذار خود را انتخاب کنند.
وی بیان کرد: مشارکت و نظارت دو وظیفه خطیر و اساسی مردم است؛ حضور پر شور مردم در صحنه انتخابات سبب می شود؛ تا اقتدار کشور حفظ و دشمنان جرات توهین به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را نداشته باشند.
نامزد دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری افزود: مردم باید کسی را انتخاب کنند که همراه با مقام معظم رهبری و تشنه خدمت کردن به جامعه باشد؛ معلومات فکری و تجربه کاری بالایی داشته باشد.
وی تاکید کرد: چهار سال برای سرنوشت کشور بسیار مهم و حساس است؛ متاسفانه در این مدت مشکلات اقتصادی فراوان و بیکاری جوانان سبب شده است، تا در زندگی مردم وضعیت سخت اقتصادی به وجود آید.
نامزد دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری عنوان کرد: مردم باید به سراغ کسی بروند که خود را وقف خدمت به مردم و جامعه کرده باشد؛ یک نامزد ریاست جمهوری باید از فرامین مقام معظم رهبری را برای پیشرفت جامعه تبعیت کند.
وی ایراد کرد: ریس جمهور باید صادقانه و مخلصانه خدمت کند؛ هیچگاه فتنه گران و آشوب گران را دوست عزیز خود نداند.
نامزد دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری مطرح کرد: یک نامزد ریاست جمهوری باید از افرادی که با اسلام مخالف هستند و ارزش های اسلامی مردم را به تمسخر می گیرند دوری کند.
وی در پایان اظهار داشت: ریس قوه مجریه نباید عقائد وهابیت را محترم بشمارد؛ او باید با ظلم و فسادهای مالی مبارزه کند؛ یک ریس جمهور باید از محرومین و مستضعفین حمایت کند./203/972/ب1