کار صنعتی تخصص میخواهد و دولت نمیتواند این کار را بکند
به گزارش خبرگزاری رسا، سید مصطفی هاشمیطبا کاندیدای دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری بعدازظهر امروز در برنامه عصر امروز رادیو جوان بابیان اینکه تولید به معنای فروش است، گفت: به تولید رسیدن کار سنگینی است. تولیدی که قابل صادرات باشد کار دشواری است و اینیک مشکل پیش روی صنعت کشور است.
وی افزود: کار صنعتی تخصص میخواهد و دولت هم نمیتواند این کار را بکند بلکه این کار بر عهده کارآفرینان و بخش خصوصی گذاشته شود تا با یک نگاه بهروز بتواند این وضعیت را ساماندهی کند.
هاشمیطبا بابیان اینکه ما داشتههای خوبی در کشور داریم تصریح کرد: متأسفانه مدیران ما متوجه نیستند و سرمایهگذاری نمیکنند من متخصصانی میشناسم که برای خودشان کارکردند و برای کارخانههای بزرگ ما هم میتوانند کار کنند. درحالیکه بعضی از مدیران ما بهجای اتکا به افراد کارکرده و توانمند آنها را موردقبول قرار نمیدهند و با افراد کمتجربه قراردادهای بالا میبندند.
وی با اشاره به اهمیت شرکتهای دانشبنیان بیان کرد: شرکتهای دانشبنیان یک اقدام بسیار خوبی است و شرکتهای کوچکی هستند. ازآنجاییکه میگویند کوچک زیباست این شرکتها نیز زیبا هستند.
هاشمیطبا با بیان اینکه شرکتهای دانشبنیان روی دوش جوانان ما است تصریح کرد: بسیاری از شرکتهای دانشبنیان دانشمند هستند و خوب است که برای پیشرفت این شرکتها پیگیری صورت بگیرد. این شرکتها روی دوش جوانان دانشمند ما اداره میشوند.
کاندیدای دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری بابیان اینکه من با قانون بانکداری اسلامی مخالف بودم گفت: متأسفانه برخی بانکها را اسلام مالی کردند، که با اسلام و احکام آن فاصله دارد.
وی با اشاره به قردادهایی که مربوط به اشخاص بوده است، گفت: دولت بارها گفته که بانکها نباید بنگاهداری کنند بنده میگویند بانکها باید بنگاهداری کنند ولی ازلحاظ شرعی باید روی آن بحث شود.
هاشمیطبا در ادامه افزود: در مورد قانون بانکداری باید تجدیدنظر کنیم و اینکه همهچیز را از اسلام بگذاریم، جواب نمیدهد.
کاندیدای دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ضمن تمجید از رفتار بانکهای اروپایی با مشتری تصریح کرد: قانون بانکداری باید کاملاً متحول بشود، بانکهای ما به دلیل اینکه تعهدات زیادی نسبت به سپردهگذاران دارند بهنوعی از کسانی که میخواهند قرض بگیرند باید بدوشند.
وی درباره توسعه اماکن ورزشی در کشور تصریح کرد: ما درزمینهٔ ورزش در سراسر ایران اماکن ورزشی را توسعه دادیم و آموزش مربیان را پرورش دادیم و توجه داشتیم که در سراسر کشور عدالت رعایت شود.
هاشمیطبا بابیان اینکه بالا بودن سطح توقعات مشکلساز است تصریح کرد: اشکال ما این است که همهچیز را باهم میخواهیم هم زندگی خوب، هم مبارزه با استکبار، هم کالای مصرفی خوب و هم عدالت میخواهیم و از تحریمها هم استقبال میکنیم که این مسائل همه باهم یکجا شدنی نیست و باید بهنوبت محقق شود.
کاندیدای دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در ادامه مطرح کرد: اگر بخواهیم اقتصاد کشور را سامان بدهیم باید از یکسری تنگناها عبور کنیم. همانطور که شهدا با شهادت راه را برای ادامه نهضت هموار کردند بنابراین مردم باید از تنگناها عبور کنند. لذا نباید منتظر مائده آسمانی و معجزه باشیم.
وی با اشاره به سیاستهای اقتصاد مقاومتی تصریح کرد: اجرایی کردن اقتصاد مقاومتی که رهبری بهحق دستورالعمل آن را بیان کردند، یک فرایند 10 ساله است و اینکه دستورالعمل اقتصاد مقاومتی به منصه ظهور برسد 10 سال طول میکشد.
هاشمیطبا درباره شفافسازی و اطلاعات مردم نسبت به دولت تأکید کرد: بیشتر مردم نیازی به اطلاعات کامل در مسائل دولت ندارند. چراکه نه حوصله و نه وقت آن را ندارند و اینکه گفته میشود قراردادها را رسانهای کنید، بحث سیاسی دارد چراکه لزومی در این مسئله دیده نمیشود.
کاندیدای دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری افزود: ممکن است برخی افراد غیر از مردم از علنی شدن قراردادها استفادههای دیگر ببرند.
وی با اشاره به سازوکارهای نظارتی بر قراردادهای خارجی تصریح کرد: ما سازوکاری از قبیل سازمان بازرسی کل کشور راداریم و لزومی به انتشار قراردادها وجود ندارد. چراکه سازمان بازرسی قابلیت دسترسی به همه آن دارد.
هاشمیطبا بابیان اینکه اگر قراردادها اشکالی دارد باید تصحیح شود: ما درگذشته برخی قراردادها را اجرا نکردیم و در دادگاه عمومی علیه ما اعلام دعوا شده و ما جریمهشدهایم، درحالیکه اگر به قرارداد عمل میکردیم ممکن بود سود میبردیم.
کاندیدای دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری افزود: دعواهای سیاسی نباید به واقعیتها و حقیقتها غلبه کند.
وی با اشاره به مشکلات جوانان و برنامههای دولت وی برای شادابی قشر جوان، تصریح کرد: اتصال سرور در قلب مؤمن باید به شیوههای درست باشد، گاهی برخی ممکن است جکهای مستهجن تعریف کنند و به این روش اتخال سرور را انجام دهند اما این درست نیست و به نظر ما اتخال سرور برای جوانان این است که مشکل آنها را حل کنیم و یکی از راههای آن ایجاد شغل برای آنان است.
هاشمیطبا افزود: فضای بسته جامعه را باید آکنده از این کنیم که یک جوانی شغل داشته باشد خوشحالی و نشاط هم دارد، وگرنه مجبور است با اعتیاد خوشحالی خود را تأمین کند.
کاندیدای دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با اشاره به اهمیت بحث محیطزیست تصریح کرد: ما ایران را تهی از نمادهای خدادادی کردهایم جنگها را از بین بردهایم و آبهای زیرزمینی را افت کرده و شور شدهاند. همچنین تالابها خشکشده و از درون مانند یک بیمار سرطانی شدهاند.
وی افزود: اولین وظیفه ما رسیدگی به وضع و حفظ ایران است و سپس باید با کانونهای فساد مقابله کنیم.
هاشمیطبا با اشاره به تأکید برنامه توسعه ششم به حفظ سرزمین تصریح کرد: ما باید به اصلاح کشاورزی اتکا کنیم و سرمایههای ما صرف آبادانی کشور بشود، تا برای نسلهای آینده میراث که از خودمان بر جای میگذاریم قابلفهم و پذیرش باشد.
کاندیدای دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با اشاره به بزرگ بودن مجموعه دولت تصریح کرد: دولت الآن خیلی بزرگ است، بزرگتر هم شده و میشود و وقتی دولت بزرگ شود هزینه آنهم افزایش مییابد. آنجاست که دولت برای تأمین هزینههای خود هر کاری میکند. بهعنوانمثال مالیات را زیاد میکند و گمرکات را افزایش میدهد.
وی افزود: صحبت 2 - 3 برابر شدن یارانهها دولت را بزرگ میکند، چراکه هزینه دولت بالا میرود.
هاشمیطبا در ادامه با بیان اینکه ضمن انتقاد از پوپولیست بودن دولتهای گذشته، تصریح کرد: بنده عقیده دارم همه دولتهای ما پوپولیست بودهاند. همه میخواهند یکجوری مردم را راضی نگهدارند. درحالیکه وقتی ما اصول را فراموش کنیم دچار این مسائل میشویم.
کاندیدای دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری بااینکه مسئولین باید همه حقیقت را به مردم بگویند، تصریح کرد: من شنیدهام و معتقدم معلولین، محرومین و مستضعفین احتیاج مستقیم کمک بهزیستی و کمیته امداد را دارند و درباره تخصیص یارانه نیز فردی را میشناسم که روی اقیانوس اطلس خانه دارد و یارانه میگیرد این چه عدالتی است؟
وی با اشاره به خشونتهای داعش و تخریب اسلام توسط این جبهه افزود:اگر حرکات داعش را نگاه کنیم این فیلمها تکنیک آمریکایی دارد چطور ممکن است گروهی خود را جنایتکار معرفی کند کاملاً معروف است این جریان مستشاران هالیوودی دارند، تا اسلام را بد نشان دهند و تنفر از اسلام را نشان دهند.
هاشمیطبا با بیان اینکه دشمنان از فرهنگ اصیل اسلامی هراس دارند و از اسلام آمریکایی نمیترسند تصریح کرد: در عربستان حقوق بشر و زن وجود ندارد و جالب این است که یک عربستانی رئیس کمیته حقوق بشر سازمان ملل را برعهدهگرفته است.
کاندیدای دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری بابیان اینکه انقلاب اسلامی ما حاوی یک پیام فرهنگی بود تصریح کرد: به ثمر رسیدن انقلاب اسلامی در کشور ما یک پیام فرهنگی بود. دشمنان از این هراس دارند که نهضت فرهنگی ما شیرازه آنها را زیر رو کند و الا از نظامیگری نمیترسند درواقع مسئله نظامی بهانه است اینها میخواهند کشورهای دیگر را از ما بترسانند و به خاطر این است که مسئله تکفیری مد شده و میگویند شیعیان مشرکاند.
وی افزود: متأسفانه اکنون گفتمان جامعه سیاسی ما معیشت مردم شده است و شهدا فراموش شدهاند.
هاشمیطبا درباره سیاست خارجی و برنامههایش در صورت شکلگیری دولت وی تصریح کرد: من حرکت آقای روحانی و ظریف را در سیاست خارجی تائید میکنم، چراکه با درک دنیای امروز گام برداشتهاند.
کاندیدای دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری افزود: اگر شما پشت یک حیوان لگدپران حرکت کنید باید مراقب باشید که او لگد پرتاب نکند و همچنین نباید با چوب او را تحریک کنید.
وی افزود: ما نباید تسلیم شویم باید مقاومت کنیم. چراکه اصل مقاومت اصل مظلوم است ولی همچنان باسیاست باید طوری رفتار کنیم که یک تعامل سازنده با دنیا داشته باشیم.
هاشمیطبا درباره اتحاد میان کشورهای جهان اسلام تصریح کرد: وقتی بین علمای اسلامی بیداری شکل نگیرد و مؤمن و موحد نشود اتحاد میان کشورهای جهان اسلام عملی نیست./۱۳۲۵//۱۰۲/خ