توجه به مفاهیم قرآنی مهمترین نیاز امروز حوزه های علمیه خواهران است
خانم آقابابایی، مدیر مدرسه علمیه خواهران فاطمه الزهرا(س) بن در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در شهرکرد، با اشاره به اینکه فعالیت های قرآنی در رأس برنامه های این مدرسه از بدو تأسیس قرار دارد، گفت: به یقین یکی از مهمترین نیازهای امروز حوزه های علمیه توجه به مفاهیم قرآنی است که متأسفانه آنچنان که باید مورد توجه جدی قرار نگرفته است.
وی با بیان اینکه قرآن بهترین روش و الگو برای زندگی است، تصریح کرد: در سبک زندگی قرآنی برای همه بایدها و نبایدها برنامه بیان شده است و این همان چیزی است که باید در جامعه فراگیر و نهادینه شود.
آقابابایی با اشاره به اینکه ترویج فرهنگ و سبک زندگی قرآنی در جامعه مهمترین رسالت امروز طلاب است، افزود: اعتقاد ما بر این است که باید امور دینی از سوی کارشناسان دین که همان طلاب و روحانیان هستند به مردم آموزش داده شوند؛ در این راستا مجهز شدن طلاب خواهر به سلاح مفاهیم قرآنی در همه زمینه ها لازم و ضروری است.
مدیر مدرسه علمیه خواهران فاطمه الزهرا(س) بن با اشاره به نقش قرآن کریم در موفقیت تبلیغ و لزوم حرکت حوزه به سمت تبلیغ قرآن محور، ادامه داد: کسانی که حافظ قرآن کریم هستند و یا ارتباط مستمر با قرآن در قالب قرائت حرفهای و غیرحرفه ای دارند در امر تبلیغ موفق تر هستند چرا که به راحتی می توانند ارتباط میان آیات و مسایل روز را به خوبی درک کرده و آن را به مخاطبان نیز ارائه دهند.
این مقام مسؤول افزود: قرآن، بالاترین کلام و معتبرترین کلام است و وقتی خطیب و مبلغی سخنش را به قرآن کریم مستند کند تأثیر آن نیز دوچندان خواهد شد، به همین دلیل بسیاری از مبلغان ما هم به این نتیجه رسیده اند که تأثیرپذیری منبر از قرآن درصد موفقیت را بالاتر خواهد برد.
وی به نقش پررنگ طلاب و اساتید حوزه علمیه فاطمه الزهرا(س) در امور قرآنی شهرستان بن اشاره کرد و گفت: به لطف الهی امروز پس از گذشت دو سال از تأسیس مدرسه علمیه فاطمه الزهرا(س) فعالیت ها و جلسات چشمگیری در شهرستان بن هم از سوی طلاب و هم از سوی اساتید برگزار می شود که انشالله ادامه نیز پیدا خواهد کرد.
آقابابایی همچنین به فعالیت های قرآنی این مدرسه در ماه مبارک رمضان اشاره کرد و افزود: در ماه مبارک رمضان 8 جلسه خانگی و عمومی در شهرستان بن از سوی طلاب و روحانیان برگزار می شود که چهار جلسه از سوی اساتید و 2 جلسه از سوی طلاب در حال تحصیل و 2 جلسه نیز از سوی طلاب فارغ التحصیل اداره می شود و همگی در راستای ترویج معارف ناب قرآنی است./9457/۳۰۲/ب2