سالگرد شهید جاوید الاثر مدافع حرم در اندیمشک برگزار می شود

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اهواز، نخستین سالگرد شهید جاویدالاثر مهدی نظری 17خردادماه با حضور مردم غیور اندیمشک در حسینیه ثارالله این شهر برگزار می شود.
در این مراسم صادق آهنگران به مداحی خواهد پرداخت و سرهنگ عبدالرضا حاجتی، معاونت اجرایی سپاه ولی عصر(عج) خوزستان به عنوان سخنران حضور خواهد داشت.
همچنین مراسم یادبودی عصر روز 18 خردادماه ساعت 17 تا 19 در قطعه شهدای مدافع حرم اندیمشک برگزار خواهد شد.
گفتنی است، شهید مهدی نظری از شهرستان اندیمشک و رزمنده لشکر 7 ولی عصر(عج) است که در راستای دفاع از حرم حضرت زینب(س) و در جبهه های حق علیه باطل در درگیری با نیروهای تکفیری و تروریستی مزدور در سوریه به شهادت رسید.
این شهید بزرگوار پس از شهیدان علیمحمد قربانی، حبیب رحیمیمنش، احمد مجدینسب و احمد الیاسیحاجیوند پنجمین شهید شهرستان اندیمشک است که در مکتب اهل بیت(ع) به شهادت رسید./9456/۲۰۴/ب2