۱۵ خرداد ۱۳۹۶ - ۲۰:۲۳
کد خبر: ۵۰۳۱۵۸
نماینده خبرگان رهبری:

حضرت خدیجه يكي از عوامل پايداري پيامبر در مقابل کفار بود

حجت الاسلام والمسلمین پورمحمدی با بیان این‌که حضرت خدیجه افتخار مادری دختری چون حضرت زهرا(س) را دارد، گفت: حضرت خدیجه يكي از عوامل پايداري پيامبر در مقابل کفار بود.
حضرت خدیجه(س)

حجت الاسلام والمسلمین محمدتقی پورمحمدی، نماینده مردم آذربایجان‌شرقی در مجلس خبرگان رهبری در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا در تبریز با تسلیت فرا رسیدن سالروز وقات حضرت خدیجه کبری(س)، اظهار داشت: آن بانوی مکرم اسلام که از زنان بهشتی و الگوی تمام عیار تعالی بشریت است.

وی افزود: آن حضرت زمانی که با پیامبر ازدواج کرد، تمام ثروتش را برای گسترش اسلام قرار داد، نمونه‌ی بارز بخشندگي و سخاوت خديجه(س) از همان زماني كه اين پيوند مقدس شكل گرفت بيشتر به چشم می‌خورد، مخصوصاً آنجايي كه به ورقه گفت؛ هرچه در دست من است از مال و عبد هبه كردم به محمد، هر طور که مي خواهد تصرف كند.

امام جمعه مراغه با اشاره به این‌که حضرت خدیجه(س) محبوب  زمینیان و اهل آسمان بود، تصریح کرد: وقتی پیامبر اسلام به معراج رفت؛ هنگام بازگشت به جبرائیل گفت؛ آیا سخنی با من داری؟ که ندا آمد یا رسول الله؛ از تو می خواهم که از طرف خداوند متعال و بنده به خدیجه سلام برسان.

ادامه داد: حضرت خدیجه(س) نخستین زن عالم است که به پیامبر گرامی اسلام ایمان آورد و مسلمان شد، نبی مکرم اسلام همواره در طول حیات از حضرت خدیجه به نیکی یاد کرد و حتی دوستان آن بانوی مکرم اسلام را نیز فراموش نکرد و برای رسیدگی به اوضاع و احوال آنان پیگیری می کرد.

حجت الاسلام والمسلمین پورمحمدی خاطرنشان کرد: در جريان محاصره‌ چندساله پيامبر به همراه ياران هاشمي و ديگران در دره‌ شعب ابی طالب يكي از عوامل پايداري پيامبر و مردم با ایمان، بخشندگي و بزرگ منشي و سخاوت جناب ابوطالب و جهاد مالي خديجه بود كه گفته‌اند: ابوطالب و خديجه براي نجات مردم، همه‌ ثروت و امكاناتشان را در اين راه خرج كردند.

نماینده خبرگان رهبری ادامه داد: بعد از شکسته شدن محاصره، عموی پیامبر از دنیا رفت و بعد از چند روز نیز حضرت خدیجه(س) رحلت فرمودند. این بانوی ثروتمند قریش در حالی از دنیا می‌رفت که کمر استقامت او در شعب ابیطالب شکسته شد و لحظاتی قبل از رحلتشان حضرت زهرا(س) را نزد پدر به وساطت فرستاد تا یکی از لباس‌های پیامبر را به عنوان کفن به ایشان اختصاص دهند.

وی افزود: گستردگی این غم به قدری برای پیامبر(ص) زیاد بود که ایشان آن سال را سال اندوه و عزای عمومی اعلام کردند. نبی مکرم اسلام همواره آن حضرت را به عنوان بانویی صبور، با شخصیت، مؤمن و بردبار معرفی می‌کردند و سال‌ها پس از رحلت ایشان، پیامبر(ص) همواره از ایشان به نیکی یاد می‌کرد.

حجت الاسلام والمسلمین پورمحمدی با بیان این‌که حضرت خدیجه(س) افتخار مادری دختری چون حضرت زهرا(س) را دارد، گفت: پیامبر گرامی اسلام درباره فضیلت آن بانوی مکرم می فرماید؛ او در زمانی مرا تصدیق کرد که همه مرا تکذیب کردند و مرا در دین خدا یاری داد و با مال خود مرا تقویت کرد./935/۳۰۲/ب2

 

ارسال نظرات