تقویت روابط اجتماعی اساس احکام اسلام است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در خرم آباد، حجت الاسلام والمسلمین سید احمد میرعمادی، نماینده ولی فقیه در لرستان و امام جمعه خرم آباد، شب گذشته در جلسه تفسیر قرآن با محوریت آیه هفتم سوره «حدید» که در مسجد بعثت خرم آباد برگزار شد، گفت: موضوع این آیه ایمان و انفاق در راه خدا است.
وی با بیان اینکه دین اسلام، دین پیوند انسان با خدا، خویشان، اقوام، هم نوعان و با خود است، افزود: بین همه ارتباط ها، ارتباط با خداوند به عنوان مبدأ آفرینش، آرامش و آسایش، خدایی که انسان را آفرید و کمال مطلق است اهمیت دارد.
نماینده ولی فقیه در لرستان ارتباط انسان با هم نوع خود را دومین ارتباطی بیان کرد که اهمیت دارد و عنوان داشت: اساس احکام نورانی اسلام بر پایه تقویت روابط اجتماعی است.
وی با یادآوری به اینکه در اسلام حرمت مؤمن بالاتر از حرمت کعبه است، خاطرنشان کرد: با توجه به تأکید خدای متعال، انسانها باید با یکدیگر روابط سالم داشته باشند و به همدیگر احترام و حرمت قائل شوند تا کرامت انسانی حفظ شود.
انفاق، عاملی مهم در تقویت پیوند اجتماعی است
امام جمعه خرم آباد با بیان اینکه یکی از این مسائل انفاق در راه خدا است که برای تقویت پیوند اجتماعی است، گفت: آیه هفت سوره حدید متضمن تحکیم روابط انسان با خدا و مردم است.
وی در ادامه با اشاره به اینکه در قسمت نخست آیه هفت سوره حدید می خوانیم «آمِنُوا بِاللَّهِ وَ رَسُولِهِ» به خدا و رسول خدا ایمان بیاورید؛ یادآور شد: نخستین چیزی که در قرآن به آن دستور داده شده مسأله ایمان به خدا است، بزرگترین سرمایه نجات و خوشبختی انسان ایمان است.
حجت الاسلام والمسلمین میرعمادی با اشاره به اجر کبیر انفاق در راه خدا و قسمت سوم آیه حدید«فَالَّذینَ آمَنُوا مِنْکُمْ وَ أَنْفَقُوا لَهُمْ أَجْرٌ کَبیرٌ»، اظهار داشت: خداوند می فرماید کسانی که که ایمان آوردند از شما و انفاق کردند برای آنها پاداش بزرگی است؛ پاداش بزرگ نشان از عظمت و الطاف و بزرگی خدای متعال نسبت به پاداشی که اختصاص می دهد، است.
وی با بیان اینکه ایمان و انفاق مهم ترین عامل پیوند و ارتباط انسان با خدا و مردم هستند، از ایمان و انفاق به عنوان دو سرمایه بزرگ نجات بخش یاد کرد و گفت: کسی که انفاق می کند هر قطره ای از انفاق او آتش جهنم را خاموش می کند و دلبستگی به دنیا را از خود دور می کند.
نماینده ولی فقیه در لرستان با بیان اینکه ایمان همراه با ثمره عملی ارزش دارد، عنوان کرد: ثمره عملی ایمان انفاق، نیکی کردن و خدمت به مردم است.
وی گذشتن از اموال و ثروت را بالاترین عبادت و خدمت به هم نوعان خواند و یادآور شد: این گذشت روح انسان را پاک، تصفیه و تزکیه می کند./9459/۲۰۲/ب2