فراخوان علمای بحرین برای تظاهرات خشم عمومی در سراسر کشور

به گزارش خبرگزاری رسا، علمای بحرین در پیامی از مردم خواستند فردا شب (شب جمعه) در همه مناطق حضور یافته و خشم و انزجار خود را از جنایت های نظام آل خلیفه اعلام کنند.
در این پیام آمده است: صحنه جانفشانی فداء (تحصن حمایت از شیخ عیسی قاسم) به پرونده انقلاب ملت قهرمان و آزاده بحرین و صفحه درخشان آن در مقاومت علیه ظلم و جور افزوده است. این صفحه تا زمانی که دشمنی از سوی مفسدان و توطئه کنندگان علیه وطن و همچنین تهدیدهای مستمر علیه دین و عقیده و شیخ عیسی قاسم وجود داشته باشد، باز خواهد ماند.
علمای بحرین افزودند: استمرار محاصره و حمله به منازل به ویژه منزل رهبر ملت، تجاوز به حرمت های مردم بی گناه، اقدامات مغایر اصول انسانی و ارزشی و اخلاق دینی، مخفی نگهداشتن خبرهای زندانیان از خانواده هایشان و شکنجه آنان در اتاق های تاریک بر کینه توزی و انتقام جویی نظام دلالت دارد.
آنان با اشاره به اینکه صاحبان دل های بیمار زمام امور را در بحرین برعهده گرفته و ملت را از حق زندگی کریمانه بازمی دارند، تصریح کرد: در پرتو جنایت های بی حد و مرز از سوی دستگاه امنیت ملی و دستگاه های سرکوبگری که به سرکوب جوانان و زنان و علما و نمادهای آن می پردازند، از ملت مقاوم می خواهیم خشم خود را اعلام کرده و شب جمعه در همه مناطق حضور یافته تا صدای خشم و مبارزه طلبی خود را فریاد بزنند./980/ب903/د