۱۷ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۶:۳۹
کد خبر: ۵۰۳۵۵۴

اعتراض ائتلاف جوانان انقلاب ۱۴ فوریه به شکنجه رییس مجلس اسلامی علما

ائتلاف جوانان انقلاب ۱۴ فوریه بحرین، شکنجه رییس مجلس اسلامی علمای شیعه این کشور را محکوم کرد.
ائتلاف جوانان انقلاب 14 فوریه

به گزارش خبرگزاری رسا، ائتلاف جوانان انقلاب 14 فوریه بحرین از برخورد نامناسب حجت الاسلام سید مجید المشعل رییس مجلس اسلامی علمای شیعه این کشور در زندان آل خلیفه به شدت انتقاد کرد.

در این پیام آمده است: شکنجه سید مجید المشعل و سایر زندانیان سیاسی با هدف انتقام گیری از انقلابیان صورت می گیرد. انتقام از رییس مجلس اسلامی علمای بحرین نیز به دلیل اعتراض شدید وی به حمله خونین نیروهای آل خلیفه به منطقه الدراز رخ می دهد.

ائتلاف جوانان انقلاب 14 فوریه افزود: آل خلیفه حتی وعده افطار را از این روحانی و جمعی دیگران از زندانیان به بهانه عدم وجود غذای کافی خودداری می کند و آنان دو روز را بدون افطار روزه گرفته اند.

این ائتلاف تاکید کرد: نیروهای آل خلیفه دمای سلول های انفرادی که رییس مجلس اسلامی علما و تعدادی از زندانیان سیاسی را به شدت کاهش داده و این مساله سبب وخامت حال آنان شده است./980/ب903/د

ارسال نظرات
captcha