۱۸ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۴:۰۳
کد خبر: ۵۰۳۷۶۸
روحانی اهل تسنن لبنان:

ایران پیشگام جنگ علیه تروریسم باقی می‎ماند

رییس جنبش اصلاح و وحدت لبنان تأکید کرد که ایران پیشگام جنگ علیه تروریسم و مدافع حقوق امت اسلامی باقی خواهد ماند.
شیخ ماهر عبدالرزاق رییس جنبش اصلاح و وحدت لبنان

به گزارش خبرگزاری رسا، شیخ ماهر عبدالرزاق رییس جنبش اصلاح و وحدت لبنان در پیامی، حمله تروریستی روز گذشته در حرم امام خمینی(ره) و مجلس شورای اسلامی ایران را محکوم کرد.

وی تصریح کرد: این اقدام جنایتکارانه نشان دهنده ناکامی پروژه صهیونیستی و آمریکایی در همه زمینه ها و صحنه ها و دلیلی بر پیروزی محور مقاومت و در رأس آن جمهوری اسلامی ایران است.

این روحانی اهل تسنن افزود: جمهوری اسلامی ایران پیشگام جنگ علیه تروریسم باقی خواهد ماند همانگونه که در جایگاه رهبر دفاع از امت و مصالح و وحدت آن قرار دارد. از همه ملت های عربی و اسلامی می خواهیم متحد شده و نسبت به خطر توطئه آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه امت برحذر باشند.

شیخ ماهر عبدالرزاق همچنین از دستاوردهای نیروهای امنیتی در کشف و فروپاشی گروه های تروریستی تقدیر کرد و عملکرد دستگاه امنیت عمومی به ویژه رییس آن را ستودنی خواند.

وی در پایان بر لزوم تصویب قانون جدید انتخابات لبنان بر اساس نسبیت تأکید کرد و آن را بهترین راه برای اعطای حقوق قشرهای مختلف ملت دانست./980/ب903/د

ارسال نظرات
captcha