جنایت در تهران بر عزم ملت ایران می افزاید

به گزارش خبرگزاری رسا، شیخ احمد القطان رییس جمعیت قولنا و العمل لبنان حمله تروریستی روز گذشته در حرم مطهر امام راحل و مجلس شورای اسلامی ایران را محکوم کرد و افزود: این جنایت در چارچوب اجرای توطئه آمریکا، عربستان سعودی و رژیم صهیونیستی صورت گرفت.
وی با تسلیت شهادت جمعی از شهروندان به رهبر معظم انقلاب اسلامی تصریح کرد: این جنایت های تروریستی کینه توزانه به هیچ وجه نمی تواند از قدرت و همبستگی ملت ایران بکاهد بلکه بر اراده مردم و مسؤولان جهت حمایت از گروه های مقاومت و مستضعف در جهان به ویژه لبنان و فلسطین می افزاید.
این روحانی اهل تسنن خطاب به کشورهای حامی تروریسم خاطرنشان ساخت: آیا گمان می کنید از تروریسم و جنایت این گروه ها در امان هستید؟ مطمئنا روزی سراغ شما خواهند آمد و پایه های قدرتتان را سرنگون و به دوران حکومت غیراخلاقی و غیردینی پایان می دهند.
شیخ احمد القطان ادامه داد: ما باید به وحدت اسلامی و برادری ملی تمسک یابیم و دست در دست یکدیگر به سوی نابودی هر اندیشه ای که به نام دین درصدد فروپاشی روابط میان جوامع اسلامی و عربی بر اساس مصالح ذاتی و مادی است، گام برداریم./980/ب903/د