نگاه کلان به رویکرد تبلیغی در حوزه وجود ندارد
حجت الاسلام علی اصغر قاضی خانی، معاون تبلیغ حوزه علمیه استان همدان در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در همدان، با اشاره به وضیت امور تبلیغی در استان همدان، اظهار داشت: از 225 روستایی که فاقد روحانی بودند این تعداد به 90 روستا تقلیل یافته است.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: کسانی که در حوزه علمیه قم مانده اند و برای امور تبلیغی پیش قدم نمی شوند را در سه گروه می توان دسته بندی کرد.
معاون تبلیغ حوزه علمیه استان همدان ابراز داشت: دسته نخست کسانی هستند که به مرز 50 سالگی رسیده اند و دیگر نمی توانند در فضای تبلیغی کشور حاضر شوند.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: دسته دوم کسانی هستند که سن و سال آنها به حدی است که فرزندانشان بزرگ شده اند و دیگر مجالی برای جابجایی ندارند و به دلیل بزرگ شدن فرزندان دست و پایشان بسته شده است.
حجت الاسام قاضی خانی تصریح کرد: دسته سوم از کسانی که می توانند به تبلیغ بروند اما در این زمینه کوتاهی می کنند کسانی هستند که فارغ التحصیل حوزه هستند اما در این میان مسائل و مکشلات مالی و تحصیلی امکان تبلیغ را به آنان نمی دهد.
وی با بیان این که مبلغان پشتوانه مالی و حمایتی ندارند، ابراز داشت: حمایتی که باید در این زمینه صورت بگیرد وجود ندارد و امروز مبلغان حقوقی کمتر از ۹۰۰ هزار تومان دریافت می کنند و این یکی از مشکلات و معضلات ترویج تبلیغ در حوزه است.
معاون تبلیغ حوزه علمیه استان همدان در پایان گفت: نگاه کلی و کلان حوزویان به رویکرد تبلیغی وجود ندارد و کار جهادی در حوزه و جامعه کمرنگ شده است و روز به روز کمتر خواهد شد./۹۷۹/۳۰۲/ب2