حزب الله و جنبش امل ضامن امنیت داخلی لبنان هستند

به گزارش خبرگزاری رسا، حجت الاسلام شیخ حسن عبدالله مسؤول فرهنگی جنبش امل لبنان در مراسم تکریم رهبران این جنبش که در شهرک نبی شیث برگزار شد، گفت: کشوری که محافظت نشود نمی تواند در برابر ساده ترین چالش ها ایستادگی کند. امام موسی صدر در زمان جنگ داخلی لبنان همواره تأکید داشت که همزیستی مسالمت آمیز بهترین راه جنگ با رژیم صهیونیستی است.
وی افزود: بر اساس این دیدگاه بود که شعار ملی جامعه وابسته به وطن تأسیس شد تا لبنان متعلق به همگان باشد. تحقق این شعار تنها از راه پیگیری و تحقق دیدگاه امام موسی صدر مبنی بر لغو طایفه گرایی سیاسی و محافظ از تنوع دینی و طایفه ای امکان پذیر است.
این روحانی لبنانی تصریح کرد: لغو طایفه گرایی سیاسی در دولت به معنای نادیده گرفتن پروژه دینی شهروندان نیست بلکه ما به آموزه های دینی که بر برادری دینی و اخلاقی تأکید دارد، پایبند هستیم.
حجت الاسلام حسن عبدالله با اشاره به تصویب قانون جدید انتخابات در لبنان اظهار داشت: قانون جدید انتخابات گرچه به صورت نسبیت تصویب شده است اما احتمال اینکه بُعد طایفه ای به خود گیرد، وجود دارد. امام موسی صدر از آن زمان بر لزوم اینکه لبنان یک حوزه انتخابیه باشد و هر نماینده پارلمان به فکر همه لبنان باشد نه منطقه ای که از آن انتخاب شده است، تأکید می ورزید.
عضو ارشد جنبش امل ادامه داد: لغو طایفه گری سیاسی و پروژه یکپارچه کردن انتخابات لبنان در یک چارچوب قرار دارند و به درستی آن اعتقاد داریم اما بر این باوریم که این گزینه باید نزد شرکای دینی و سیاسی ما نیز بوجود آید.
وی خاطرنشان ساخت: ما جزئی از بافت ملی جامعه بوده و به قانون به ویژه قانون انتخابات پایبند هستیم و اعتقاد ما بر این است که قانون نسبیت گام مطلوبی برای پیوستگی میان لبنانی ها و تضمین حقوق آنان به شمار می آید.
شیخ حسن عبدالله از حزب الله و جنبش امل به عنوان ضامن امنیت داخلی لبنان یاد کرد و گفت: با وجود سخن از ائتلاف دوگانه شیعی میان حزب الله و امل، این دو جنبش در راستای ملی فعالیت کرده و هیچگاه به تعصب و تفرقه انگیزی نرفته اند و امیدواریم که سایر گروه ها نیز چنین ائتلافی داشته باشند./980/ب902/د