۱۱ تير ۱۳۹۶ - ۰۰:۴۹
کد خبر: ۵۰۸۶۰۲
آیت الله مهدوی:

توبه توأم با اصرار بر گناه به منزله استهزا خداوند است

نماینده خبرگان گفت: اگر کسی دائماً گناه کند و لساناً از گناهی که مرتکب می شود ابراز پشیمانی کند ولی باز هم به گناهش ادامه دهد، معلوم است قصد مسخره کردن خداوند را دارد.
آیت الله مهدوی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا دراصفهان، آیت الله سید ابوالحسن مهدوی در جلسه سخنرانی عصر شنبه که در مرکز هلال احمر اصفهان برگزار شد، گفت: مؤمن از یک سوراخ دو بار گزیده نمی شود.

وی در ادامه مبحث اثر استغفار و توبه الی الله افزود: راننده ای که جاده ای را اشتباه می رود و متوجه اشتباهش می شود به طور قطع از مسیری که انتخاب کرده است بازمی گردد و اگر در رابطه با مسیر اشتباهی که انتخاب کرده است به او تذکر داده شود و او باز هم به مسیر اشتباه ادامه دهد معلوم است قصد تمسخر فرد تذکر دهنده را دارد.

آیت الله مهدوی عنوان کرد: عبدی که در برابر معبودش مرتکب اشتباهی می شود و متوجه اشتباهش می شود باید به سوی معبودش بازگردد و توبه کند؛ اگر کسی دائماً گناه کند و لساناً از گناهی که مرتکب می شود ابراز پشیمانی کند ولی باز هم به گناهش ادامه دهد، معلوم است قصد مسخره کردن خداوند را دارد.

نماینده مردم اصفهان در مجلس خبرگان رهبری اظهار کرد: توبه دو رکن دارد رکن اول که اساسی تر بوده و مقدمه رکن دوم است، پشیمانی از گذشته محسوب می شود و رکن دوم تصمیم جدی بر ترک گناه در آینده است که اگر مرحله اول واقعی و حقیقی باشد مرحله دوم خود به خود اِعمال می شود.

امام جمعه موقت اصفهان اظهار کرد: پیامبر(ص) در روایتی می فرمایند، بهترین استغفار نزد خداوند این است که انسان از گناه جدا شود و شخص از گذشته پشیمان باشد؛ جدا شدن از گناه مسأله ای جسمی است و پشیمانی از گذشته مربوط به روح است.

استاد اخلاق حوزه علمیه در پایان خاطرنشان کرد: امام صادق(ع) در روایتی می فرمایند، کسی که مرتباً مرتکب گناه می شود و لساناً استغفار می کند انگار خداوند را به استهزاء گرفته است و امیر مؤمنان(ع) در روایتی می فرمایند، کسی که از گناه استغفار می کند ولی اصرار بر گناه دارد، همین استغفار گناه مجدد محسوب می شود./867/پ۲۰۲/ج۱

ارسال نظرات