لزوم تقویت محتوایی کلاسهای اوقات فراغت

حجتالاسلام علیاکبر انصاریراد مديركل تبليغات اسلامي هرمزگان در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در هرمزگان، با اشاره به ایام اوقات فراغت تابستان دانش آموزان و با توجه به ظرفيت بينظير روحانيان و طلاب در اداره امور فرهنگي جامعه بر تزریق موج جدیدی از مربیان متخصص و طلبه به بدنه فرهنگی در زمینه برگزاري كلاسهاي آموزشي تأکيد کرد و گفت: جامعه امروز نیازمند روحانیون آگاه و موقعیتشناس است باید از ظرفیت این قشر تاثیرگذار در برنامهها و مجموعههای مختلف استفاده شود.
وی با تاکید بر اینکه روحانیان میتوانند در تبلیغ اندیشههای انقلابی و دینی در سطح جامعه مؤثر باشند افزود: مساجد و مراکز دینی به عنوان مهمترین ظرفیت های بیبدیل جامعه برای رشد و ترقی فرهنگ دینی و اسلامی محسوب می شوند.
مديركل تبليغات اسلامي هرمزگان در ادامه تصریح کرد: نیازهای آموزشی علمی، فرهنگی، ورزشی، اجتماعی و سیاسی جوانان بایستی در مراکز دینی مرتفع شود و همه متولیان فرهنگی جامعه باید برای رونق این فعالیتها و نیازمندیهای جوانان عزم خویش را جزمتر کنند.
حجت الاسلام انصاری راد بیان کرد: با توجه به هجمههای زیان بار دشمنان دین و انقلاب و آثار شوم آن در جامعه، اوقات فراغت فرصت بسیار مناسبی برای جذب جوانان و نوجوانان به تقویت اعتقادات و باورهای دینی جوانان و نوجوانان است.
وی با اشاره به حضور بسیار مؤثر روحانیان در برگزاری کلاسهای اوقات فراغت ابراز داشت: امروز آسیبهای اجتماعی جامعه اسلامی را تهدید میکند، روحانیان در خط مقدم تهاجم فرهنگی دشمنان قرار گرفته و وظیفه خطیر آگاهسازی و بصیرتافزایی جامعه بر عهده دارند.
مدیرکل تبلیغات اسلامی هرمزگان ادماه داد: قشر روحانیت میتواند واقعیتها را برای جوانان به نحو مطلوبی تبیین کنند، اما گاهی برنامهریزان از حضور روحانیون بهعنوان قشر تاثیرگذار جامعه غفلت میورزند و متاسفانه خلاء حضور روحانی در این زمینه احساس میشود.
حجتالاسلام انصاریراد با اشاره به نقش مؤثر حوزههای علمیه و دستگاههای فرهنگی در بحث غنیسازی اوقات فراغت تصریح کرد: باید موج جدیدی از مربیان متخصص و طلبه به بدنه فرهنگی کشور تزریق شود زیرا برنامههای آنان متناسب با نیازهای روز جامعه و دانش آموزان خواهد بود اما اگر به این مسأله توجه نشود شکاف عمیقی بین جوانان با برنامههای فرهنگی ایجاد شده و دشمنان بهتر میتوانند به اهداف شومشان دست پیدا کنند.
وی با تاکید بر استفاده حداکثری از ظرفیتهای بالقوه مربیان توانمند در ایام اوقات فراغت عنوان داشت: توجه به اوقات فراغت دانش آموزان و برنامهریزی برای این سرمایههای گرانسنگ ملی کشور، یکی از دغدغههای مهم خانوادهها و متولیان فرهنگی است و مربیان تأثیر بسزایی در برنامهریزی برای پر کردن اوقات فراغت دانش آموزان و هرچه بهتر برگزار شدن کلاسهای اوقات فراغت دارند، بیشک نقش آفرینی مربیان در این زمینه، مدیریت صحیح اوقات فراغت دانش آموزان در سنین بالاتر را در پی دارد.
مدیرکل تبلیغات اسلامی هرمزگان با بیان اینکه امروز بالا بردن آمار و ارقام و حضور فیزیکی دانش آموزان در کلاس، آسیب جدی را بر کلاسهای اوقات فراغت در سطح کشور وارد کرده، بیان کرد: کلاسهای اوقات فراغت باید از نظر محتوا تقویت شود تا خانوادهها و دانش آموزان انگیزه بیشتر و بهتری برای حضور در کلاس داشته باشد.
حجت الاسلام انصاری راد ادامه داد: اما متأسفانه آسیبی که امروز بر این کلاسها و متصدیان برگزاری دورهها وارد شده، نشان دادن آمار و ارقام است و به کیفیت آموزشی توجه نمیشود.
وی بر توجه جدی دانش آموزان با توجه به عصر ارتباطات تاکید کرد و گفت: با توجه به تحولات جهانی و پیچیدهتر شدن نیاز افراد و مخصوصاً دانش آموزان در عصر ارتباطات و اطلاعات، آنها نیازمند اطلاعات جدیدتر و غیر درسیتر هستند و در همین راستا برنامهریزان آموزشی باید در برنامههای آموزشی و درسی به غنیسازی اوقات فراغت توجه ویژهای داشته باشند./۳۰۲/۸۵۱/ب۱