مشاهده برخي مظاهر بدحجابي در جامعه مسؤوليت متوليان فرهنگ ديني را دوچندان مي كند

به گزارش خبرنگار خبرگزاري رسا در هرمزگان، حجتالاسلام علی اکبر انصاری راد، مديرکل تبلیغات اسلامی امروز در نشست با كارشناسان فرهنگي درباره هماهنگي برنامه هاي روز عفاف و حجاب به تأثیر حجاب و عفاف بر کاهش آسیب اجتماعی اشاره کرد و گفت: حجاب به معنای پوشش بیرونی و عفاف به معنای پوشش درونی، این دو عامل باعث سلامت جامعه است و در صورت نبود این دو موجب به وجود آمدن مشکلات و اثرات مخرب زیادی در جامعه خواهد شد.
وي افزود: حجاب به عنوان یک خواسته فطری است که محدود به اسلام نیست، خالق بشر که بر تمامی اسرار و رموز آفرینش عالم خبیر است؛ زیبایی، امنیت، رشد و تعالی انسان ها به ویژه زن را در عفاف و حجاب دانسته است.
مديركل تبليغات اسلامي هرمزگان تصريح كرد: مسأله حجاب که یک دستور دینی است از مسائل مهم جامعه ماست و با بسیاری از مسائل پیوند خورده و دارای ابعاد سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی است.
حجت الاسلام انصاری راد با اشاره به نقش عفاف و حجاب در سلامت فردی و اجتماعی، عفاف را ارزش درونی و والای اخلاقی معرفی کرد که در اخلاق اسلامی جایگاه بسیار والایی دارد.
وی افزود: حجاب و عفاف در فرهنگ اسلامی از اهمیت، نقش و جایگاه ارزندهای برخوردار است چنانکه در قرآن کریم آیاتی به تبیین و تشریح اهمیت، زوایا و حدود شرعی آن پرداخته شده است، همچنین در روایاتی از معصومین (ع) نیز این مهم مورد جدیت قرار گرفته است.
مديركل تبلیغات اسلامی هرمزگان ادامه داد: اگرچه تاکنون در حوزه عفاف و حجاب، گامهایی اساسی اعم از تبلیغ از سوی مبلغان، برگزاری گفتمانهای دینی و مشاورهای، همایشها، کارگاههای تخصصی و علمی، تدوین کتاب و مقاله، تولید نرمافزار، تحقیق و پژوهش و فعالیتهای رسانهای و مطبوعاتی برداشته شده است، اما واقعیت امر آن است که در اجرا و عمل به اهداف اساسی و مأموریتهای قرآنی دست نیافتهایم و تا رسیدن به نقطه آرمانی و ایدهآل راه طولانی در پیش داریم.
وي افزود: متأسفانه با وجود فعالیتهای کمی و کیفی انجام شده، مظاهری از بدحجابی در برخی از مراکز تجاری، فرودگاهها، پایانههای مسافربری، پارکها و دیگر مکانهای پرجمعیت مشاهده میشود که مسئؤولیت برنامهریزان و دستاندرکاران حوزه فرهنگی بهویژه فرهنگ دینی را دوچندان میکند.
حجت الاسلام انصاری راد در پایان تصریح کرد: به نظر میرسد در حال حاضر یک خلأ اساسی در جامعه وجود دارد و آن موضوع امر به معروف و نهی از منکر که همان تذکر لسانی است و این دو عنصر مهم و قرآنی به خوبی در جامعه نهادینه نشده است، در واقع نظارت همگانی در حد یک تئوری به آن پرداخته شده است./851/202/ب2