۲۴ تير ۱۳۹۶ - ۱۱:۳۳
کد خبر: ۵۱۱۴۹۰
روحانی لبنانی:

دولت سوریه توانایی حفظ امنیت آوارگان را دارد

عضو مجلس اعلای اسلامی شیعیان لبنان بر توانایی سوریه در حفظ امنیت آوارگان این کشور تأکید کرد.
شیخ حسن شریفه عضو مجلس اعلای اسلامی شیعیان لبنان

به گزارش خبرگزاری رسا، حجت الاسلام شیخ حسن شریفه دبیر اوقاف مجلس اعلای اسلامی شیعیان لبنان در گفت وگو با خبرنگاران بر لزوم توجه به مساله آوارگان سوری موجود در لبنان تأکید کرد و افزود: این پرونده نباید وقت زیادی بگیرد و باید در اسرع وقت در راستای مصالح لبنانی ها و سوری ها حل و فصل شود.

وی بحران آوارگان سوری را کاملا انسانی توصیف کرد و گفت: جامعه جهانی هیچ خدماتی به این آوارگان ارائه نداده و تنها به دادن وعده و وعید بسنده کرده است. بحران آوارگان به دلیل اینکه از توانایی و امکانات لبنان فراتر رفته به یک مشکل بزرگ برای این کشور مبدل شده است.

این روحانی لبنانی با اشاره به اینکه این بحران روز به روز در حال پیچیده تر شدن است، گفت وگو و هماهنگی با دولت سوریه جهت پایان بحران آوارگان را خواستار شد و نسبت به سوء استفاده برخی کشورها از این پرونده هشدار داد.

حجت الاسلام شریفه دولت سوریه را در زمینه حفظ امنیت آوارگان توانا خواند و تصریح کرد: اگر تلاش های شبانه روزی ارتش لبنان نسبت به اقدامات تروریست ها نبود هم اکنون تنش و آشوب همه لبنان را فراگرفته بود.

وی همچنین به بررسی وضع اجتماعی و اقتصادی لبنان پرداخت و اظهار داشت: دولت باید خدمات بهداشتی، تربیتی، زیرساختی و معیشتی برای شهروندان فراهم و در این راستا قانون افزایش حقوق کارگران و کارمندان را تصویب کند./980/ب903/د

برچسب ها: شیخ حسن شریفه رسا
ارسال نظرات
captcha