دستگاه های فرهنگی خوراک فکری مناسب برای کاربران فضای مجازی فراهم کنند

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در هرمزگان، حجت الاسلام علی اکبر انصاری راد مدیرکل تبلیغات اسلامی هرمزگان امروز در نشست ستاد صیانت از حقوق شهروندی استان هرمزگان كه با حضور دستیار رییس جمهور در امور حقوق شهروندی در سالن اجتماعات استانداری برگزار شد با اشاره به وظایف و سیاستهای مهم تبلیغات اسلامی در هرمزگان، این نهاد فرهنگی دینی را متولی تبلیغ شاخصهای اعتقادی مردم، رشد باورهای دینی در جامعه و همچنین متولی رشد و توسعه فرهنگ دینی در کنار سایر دستگاههای فرهنگی استان دانست و گفت: اداره کل تبلیغات اسلامی هرمزگان تاکنون فعالیتهای مؤثری را در زمینه توسعه و ترویج فرهنگ دینی در استان انجام داده است.
وی در ادامه از اعزام مبلغ و استقرار روحانیان اعم از اعزام مبلغان غیر بومی از استانهای قم، مشهد و سایر استانهای دیگر در کنار مبلغان بومی به مساجد و حسینیهها، هیئات مذهبی، ادارات و سازمانها، شرکتها و کارخانجات و حتی در مناطق دور دست به عنوان شاخص ترین فعالیت تبلیغات اسلامی هرمزگان نام برد و افزود: سالیانه در مناسبت های دینی و ملی بیش از 3500 مبلغ به مناطق مختلف استان اعزام می شوند.
ساماندهی و سازماندهی بیش از ۱۴۰۰ هیئت مذهبی
مدیرکل تبلیغات اسلامی هرمزگان، استقرار مبلغان در مناطق شهری و روستایی را از دیگر وظایف این اداره کل عنوان کرد و با اشاره به اینکه تا کنون 260 مبلغ دینی با همکاری حوزه علمیه و نماینده ولی فقیه در استان در سطح هرمزگان مستقر شده اند ابراز داشت: همچنین دورههای آموزشی ویژه مبلغان طرح استقرار از دوره های بسیار ضروری با هدف آموزشهای تخصصی سخنرانی و تبلیغ اثرگذار و ارائه سرفصلهای مورد نیاز تبلیغ برگزار میشود.
حجت الاسلام انصاری راد، ساخت خانههای عالم را یک نیاز اساسی مناطق روستایی برای استقرار مبلغان دانست و گفت: از آنجایی که احداث خانههای عالم و استقرار روحانیان، تقویت مبانی دینی و اسلامی و همچنین توسعه فرهنگ دینی هر منطقه را در پی دارد این اداره کل، با حمایتهای دفتر آیتالله نعیمآبادی امام جمعه استان و همکاری استاندار هرمزگان و بسیج سازندگی تا کنون 300 باب خانه عالم در سطح استان احداث کزرده است.
وی، ساماندهی و سازماندهی بیش از ۱۴۰۰ هیأت مذهبی، شناسایی و اعطای کد به 1900 مداح و ذاکر اهل بیت(ع) در سطح استان، ارائه آموزش های عمومی و تخصصی قرآن کریم به ۴۲۰۰ قرآن آموز در طول سال و فعالیت بیش از 292 باب خانه قرآنی شهری و روستایی تحت پوشش این اداره کل از دیگر فعالیت های تبلیغات اسلامی هرمزگان در سطح استان ذکر کرد.
دستگاه های فرهنگی خوراک فکری مناسب برای کاربران فضای مجازی فراهم کنند
مدیرکل تبلیغات اسلامی هرمزگان، از اردوگاه فرهنگی و تفریحی امام خامنه ای در روستای سیاهو شهرستان بندرعباس که ظرفیت بسیار خوبی برای استان در زمینه اوقات فراغت است به عنوان تنها اردوگاهی نام برد که در سطح استان وجود دارد و افزود: هر ساله بالغ بر 2 هزار نفر از جای جای استان که اغلب آنان دانش آموزان هستند در این اردوگاه حضور پیدا می کنند.
حجت الاسلام انصاری راد با اشاره به فضای مجازی و آسیب های آن گفت: باتوجه به اینکه امروز آسیبهای فضای مجازی خانواده ها را تحت الشعاع خود قرار داده و بنیان خانواده به دلیل کم توجهی یا بی توجهی زوجین و فرزندان از هم پاشیده می شود باید دستگاه های فرهنگی بسیج شوند و در برنامههای فرهنگی و دینی به ویژه ایام مذهبی خوراک فکری مناسبی را برای کاربران فضای مجازی ارائه دهند.
وی ادامه داد: اداره کل تبلیغات اسلامی هرمزگان فعالیتهای موثری را در زمینه فضای مجازی انجام داده و اقدام به راه اندازی سایت تبیان، سایت خبری ido و همچنین سایت بانوان فرهیخته با هدف فعالیت در فضای مجازی کرده است.
تمامي امکانات براي نهادينه سازي منشور حقوق شهروندی به كارگيري شود/اختصاص سهم مناسبي از درآمدها به هرمزگان مطالبه مردم استان است
در ادامه این نشست، جاسم جادری استاندار هرمزگان گفت: منشور حقوق شهروندی باید نهادینه شود و استفاده از تمامي امکانات و ظرفیت های آموزشی و تبلیغی برای آشنا کردن مردم با حقوق شهروندی در دستور کار قرار گیرد.
وی با بيان اينكه حقوق شهروندی حقوق بدیهی انسان است و خداوند متعال به انسان کرامت بخشیده است، عنوان كرد: در صدر اسلام حقوق شهروندی در قالب آیات و روایات نازل شده و اساس آن طبق اعتقادات ماست.
جادری ادامه داد: برای نخستین بار در دولت تدبیر و امید منشور حقوق شهروندی تدوین شد و همه ارکان نظام باید کمک کنند تا انسان ها به حقوق شهرندی خود آگاه شوند و باید شهروندان حقوق و تکالیف خود را در رابطه با خود و دولت بدانند و دولت نيز باید مردم را آموزش دهد تا حقوق متقابل رعایت شود.
استاندار هرمزگان افزود: منشور حقوق شهروندی باید نهادینه شود و استفاده از تمامي امکانات و ظرفیت های آموزشی و تبلیغی برای آشنا کردن مردم با حقوق شهروندی در دستور کار قرار گیرد.
جادري با اينكه استان هرمزگان کارکردی ملی دارد اما بودجه آن استانی است، تصريح كرد: سال گذشته 12 هزار و 400 میلیارد تومان درآمد گمرکات هرمزگان و دو هزار و 240 میلیارد تومان درآمد عوارض ارزش افزوده هرمزگان به حساب خزانه كشور واریز شد و اين در حالي است كه روزانه هزاران کامیون جهت حمل و نقل كالا در استان تردد مي كنند و مشکلات جاده ای و آلودگی هایی براي استان ايجاد مي شود و نياز است از قبل این درآمدهاي خوب، بودجه های خوبی نيز به استان برگردد.
وي گفت: مطالبه مردم هرمزگان به عنوان حقوق شهروندی این استان که سهم آنها از این درآمدها به ميزان مناسب اختصاص یابد و مردم آثار این درآمدها را در استان هرمزگان ببینند./۸۵۱/پ201/ب1