مساجد مهم ترین پایگاه پرورش نیروی فرهنگی انقلابی است
به گزارش خبرنگار خبرگزاري رسا در كاشان، حسين يکتا، مسؤول بنیاد فرهنگی خاتم الاوصیا، چهارشنبه شب در پنجمين پاتوق فرهنگي فعالان فرهنگي و مسؤولين تشکل ها و هيئت هاي فرهنگي كه در فرهنگسراي مهر كاشان برگزار شد با اشاره به دغدغه رهبر معظم انقلاب نسبت به حضور جوانان انقلابي در عرصه فرهنگي گفت: معظم له در پاسخ به جوانان مشتاق براي حضور در نبرد با تکفير، با عبارت «اينجا مهم تر است»، لزوم نقش آفريني در جبهه فرهنگي داخلي را يادآور مي شوند.
وي، با تأکيد بر شگفت انگيز بودن انگيزه جوانان حزب اللهي براي حضور در جبهه مقاومت خاطرنشان کرد: اگر در زمان جنگ تحميلي، تهييج و ترغيب مسؤولان و تريبون ها و وجود فضاي عمومي بستر مناسبي را براي حضور جوانان در جبهه ها فراهم مي کرد، اکنون که چنين رويکردي وجود ندارد اين ميزان مطالبه و خواست براي نبرد با دشمن تکفيري اعجاب آور است.
فرمانده سابق قرارگاه خاتم الاوصيا(عج)، با بيان اينکه اوضاع در سکوي فرماندهي دشمن به هم ريخته است گفت: تبلور استکبار در طول 450 سال اخير، با وجود تمام هزينه ها و جناياتي که براي بنا کردن نظام سلطه و دهکده جهاني و تحميل استعمار نوين خود صرف کرد تا بتواند ايدئولوژي خود را به تمام دنيا صادر کند، اما با ظهور مردي به نام روح الله در بهمن ماه سال 57 تمام نقشه هاي خود را نقش بر آب ديد.
يکتا, با يادآوري توطئه هاي استکبار در طول حيات نظام اسلامي عنوان کرد: بحران آفريني ها در سيستان، کردستان، بابل، آمل وديگر مناطق، جنگ تحميلي هشت ساله و به جمع آوري نيرو از ده ها کشور دنيا و همچنين کشتار 17 هزار مردم بي گناه توسط مزدوران منافق، نيز نه تنها چاره ساز نشد بلکه وضعيت استکبار را وخيم تر کرد.
وي با بيان اينکه نبرد با داعش پديده تازه اي نيست افزود: ما نبرد با داعش را در کردستان در سال 58 آغاز کرديم جايي که دموکرات ها ميخ هاي آهنين را بر دست و پا و مايع مذاب را در کام بسيجيان مي ريختند و قرباني کردن جوانان حزب اللهي، بهاي ازدواج دختران شان قرار گرفته بود.
اين فعال فرهنگي جبهه انقلاب اسلامي با بيان اينکه دشمن مي پنداشت با عروج امام راحل، کار انقلاب تمام است و مسأله آنان حل مي شود بيان کرد: چنانکه مشاهده شد رهبر معظم انقلاب با هدايت خود، خاکريز انقلاب را چند هزار کيلومتر جلوتر برد.
يکتا با اشاره به پروژه نيل تا فرات، شکست آن را نشانه ديگري براي تزلزل موضع فرماندهي دشمن دانست و افزود: اکنون که رژيم صهيونيستي غزه را از يک سو و حزب الله را از سويي ديگر در تسخير جوانان انقلابي مي بيند و تأکيد جمهوري اسلامي مبني بر تجهيز کرانه باختري را مي شنود و حتي مشاهده مي کند که رهبر معظم انقلاب اسلامي چگونه از عدم وجود اسرائيل تا 25 سال آينده سخن مي گويد، روياي از نيل تا فرات خويش را از دست رفته مي يابد.
وي به شعار تا کربلا يک يا حسين ديگر باقي است نيز اشاره و عنوان کرد: آن زمان باور اين شعار کمي سخت بود اما اکنون تحقق آن را در راهپيمايي باشکوه اربعين مشاهده مي کنيم و بر همين مبنا با وجود جوانان انقلابي حزب الله لبنان، انصار الله يمن، علويون سوريه، فاطميون افغانستان و بسيجيان مخلص ايران اسلامي تا رسيدن به بيت المقدس يک يا حسين ديگر نياز است.
اين مبلغ فرهنگي جهان اسلام، با تأکيد بر دقيق بودن نقشه عملياتي دشمن براي مقابله با اسلام ناب گفت: دشمن براي تخطئه فرهنگ شهادت طلب، گوساله سامري داعش را پرورش داد تا شور جوانان را به تسخير خود درآورد يعني همان کاري که با راه اندازي جنگ ايران و عراق و کشتن شيعيان دو کشور انجام داد.
يکتا در ادامه با اشاره به وضعيت جبهه فرهنگي انقلاب اسلامي, از برخي انفعال ها در اين زمينه انتقاد کرد و خواستار پرهيز از محدود شدن به فعاليت هاي اداري و بخشنامه اي شد و افزود: ما نيازمند صاحبان عزم و اراده اي هستيم که با بي اعتنايي به چالش ها و مشکلات موجود، براي رفع معضلات در عرصه فرهنگي و اجتماعي به صحنه بيايند.
وي، با اذعان به غفلت از مساجد به عنوان مهم ترين پايگاه و مرکز پرورش نيروي انساني فرهنگي، بر ضرورت حضور فعالان فرهنگي در مسجد و ارائه خدمات متنوع فرهنگي و اجتماعي تأکيد کرد.
لازم به ذکر است «پاتوق هاي فرهنگي» به عنوان محفلي براي هم انديشي نخبگان و کارشناسان حوزه فرهنگي براي شناسايي آسيب ها و نيز تقويت مزيت هاي اين عرصه در دستور کار سازمان فرهنگي ورزشي شهرداري کاشان قرار گرفته است و در اين ميان با ميزباني از انديشمندان و مسئولان عالي رتبه فرهنگي کشور مانند حجت الاسلام پژمان فر رييس کميسيون فرهنگي مجلس، محمدحسين رجبي دواني پژوهشگر تاريخ اسلام و عباس سليمي نمين مدير دفتر مطالعات و تدوين تاريخ ايران در صدد تبيين نگرشي کلان تر و راهبردي تر در اين زمينه بوده است./1307/پ۲۰۲/ب۱