۰۶ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۶:۴۲
کد خبر: ۵۱۴۳۸۵
وزیر تعاون در بندرعباس:

جلوی واردات کالاهای نامرغوب چینی گرفته شود/ لزوم گسترش کارگاه‌های تولید کالای ایرانی مرغوب 

وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی گفت: باید با گسترش کارگاه‌های تولیدی و تولید کالای ایرانی مرغوب و مناسب در کشور جلوی واردات کالاهای نامرغوب چینی را بگیریم و کالاهای ایرانی را رواج دهیم.
ربیعی

به گزارش خبرگزاری رسا در هرمزگان، علی ربیعی در حاشیه افتتاح مرکز فنی و حرفه‌ای خواهران بندرعباس گفت: یکی از برنامه‌های ما توانمندسازی گروه‌های هدف بخصوص معلولان بوده که دولت در دستور کار خود قرار داده است و به‌طور جدی پیگیری خواهد شد. 

وی افزود: با برنامه‌ریزی‌های لازم  سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای مکلف شد، معلولان را بر اساس وضع معلولیت‌شان آموزش طراحی کند و آنها را به چرخه کار و زندگی برگرداند.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تصریح کرد: الگوی بسیار خوبی در مرکز فنی و حرفه‌ای خواهران بندرعباس انجام شده است که می‌تواند الگویی برای کارهای مشابه در کشور باشد.

وی راه‌اندازی کارگاه تعاونی  تولیدی پوشاک رشمون در بندرعباس را یک مجموعه اثرگذار عنوان کرد و گفت: مجموعه ای که امروز با حضور استاندار و مدیران کل دستگاه های اجرایی افتتاح کردیم توسط سازمان فنی و حرفه ای، خیران و کمک‌ها و حمایت سایر دستگاه‌های دولتی است و این الگوی خوبی برای کل کشور است.

ربیعی اظهار کرد: باید با گسترش کارگاه‌های تولیدی و تولید کالای ایرانی مرغوب و مناسب در کشور جلوی واردات کالاهای نامرغوب چینی را بگیریم و کالاهای ایرانی را رواج دهیم.

این مقام مسؤول خاطرنشان کرد: برای افرادی که توانایی بالایی ندارند و به هر دلیل دچار فرصتهای نابرابر شده‌اند از جمله افراد معلولی که به علل ژنتیکی ناتوان شده اند و چه افرادی که ناخواسته دچار بیماری شده‌اند وظیفه داریم طبق رسالت اخلاقی و دینی خود از آن افراد حمایت کنیم و دراین راستا از خیران هم کمک بگیریم.

ربیعی یادآور شد: خوشحال هستم این‌گونه برنامه‌ها توانسته بهبود لازم را برای افرادی که به هر حال فرصت برابر برای زندگی برابر را نداشته‌اند، فراهم کند.

وی افزود: شهرستان قشم شهر تعاونی هاست 1100 واحد مسکونی برای فعالیت تعاونی‌ها با وام 10 درصد بانک توسعه تعاون انجام شده که 8 درصد آن را سازمان بنادر تامین کرده است.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به اینکه ناوگان حمل و نقل دریایی مسیر خوبی را در جهت تجهیز طی کرده است، روز به روز این ناوگان جدیدتر می‌شود و  بیشترین حجم سفرهای دریایی مربوط به استان هرمزگان است و خوشبختانه سه کشتی ساخت داخل با ترکیبی از واردات خارج به آب انداخته شد که بر توان جابجایی در این مسیرهای متنوع دریایی می‌افزاید.

ربیعی اظهار کرد: 5 فروند شناور مسافری روز گذشته به آب اندازی شدو گونه‌های دیگری از تعاونی‌ها رادر زمینه صیادی هم  ساماندهی کرده‌ایم.

وی یادآور شد: صیادان در جنوب غرب قشم و بندرعباس وضعیت خوبی ندارند، صیادی باید تجهیز و مکانیزه و  سودآور باشد و با تسهیلات اعطایی امیدوارم صیادی را به سمت سودآوری و صید صنعتی هدایت کنیم.

این وزیر دولت یازدهم اظهار کرد: در صنعت بسته بندی و تکمیلی محصولات دریایی، زمینه های بسیاری وجود دارد و استان هرمزگان در زمینه‌های گردشگری ظرفیت‌های بسیار زیادی دارد که باید کار بیشتری روی آن صورت گیرد.

وزیر تعاون در پایان یادآور شد: در این سفر یک آبشیرین‌کن در یکی از بخشهای  شهرستان میناب نیز برنامه ریزی کردیم که به زودی آماده بکار خواهد شد که همه روستاها از نعمت آب بهره لازم را ببرند./۸۵۱/د۱۰۱/ب۱

ارسال نظرات