تربیت طلاب امروزی مهمترین ضرورت حوزه های علمیه خواهران است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در شهرکرد، حجت الاسلام جواد اسماعیل نیا، مدیرکل ارتباطات و همکاری های حوزه های علمیه خواهران، صبح امروز در نشست با مدیران مدارس علمیه خواهران این استان، با اشاره به حضور نمایندگان معاونتهای مختلف مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران در استان چهارمحال و بختیاری جهت بازرسی و ارزیابی عملکرد مدارس علمیه این استان تصریح کرد: هدف ما از حضور در استانها، خداقوت گفتن به همکاران، ارزیابی پیشرفتها، گوش دادن به نقطه نظرات کارکنان و مدیران مدارس علمیه خواهران در استانها، آسیب شناسی و تحلیل برنامه ها است.
وی در ادامه عمر انسان را مهمترین سرمایه بیان کرد و افزود: جوانی گل سرسبد عمر انسان است؛ ارتباط ما با این دو سرمایه گرانبها در حوزه های علمیه خواهران مستقیم است، از یک سو عمر خودمان در حال تلف شدن است، از سوی دیگر دوران جوانی طلاب نیز به ما سپرده شده است که اگر خوب عمل کنیم سربلند دنیا و آخرت خواهیم شد.
حجت الاسلام اسماعیل نیا با تأکید بر اینکه باید از سرمایه عمر نهایت استفاده را بکنیم تا به ثمر بنشیند، خاطرنشان کرد: مهمترین ثمره علم، عمل و تقوا است، اگر دیدیم با افزایش علم ثمره آن نیز بیشتر شده است بدانیم عمرمان به هدر نرفته است.
وی خطاب به مدیران مدارس علمیه خواهران این استان تصریح کرد: در مرحله نخست برای خود برنامه داشته باشید، به یقین اثر شما بر طلاب از استاد اخلاق مدرسه نیز بیشتر است چراکه طلاب شما را مدیر مدرسه می دانند.
مدیرکل ارتباطات و همکاری های حوزه های علمیه خواهران، رفتار و گفتار مدیران مدارس علمیه را بسیار مهم دانست و افزود: برای تربیت درست طلاب بر اساس معیارهای اسلام ناب محمدی(ع)، باید رفتار و گفتارمان منطبق با اخلاقیات اسلام و دین باشد.
این مقام مسؤول با تأکید بر اینکه کوتاهی در دین پذیرفته نیست، اظهار کرد: نکند نسبت به تربیت طلبه امام زمان(ع) کوتاهی کنیم و کم وقت بگذاریم؛ نگاه ما در حوزه های علمیه خواهران باید تربیت محور باشد.
وی به مهمترین ضرورتهای امروز مدیران مدارس علمیه خواهران اشاره کرد و افزود: تربیت طلاب امروزی از مهمترین ضرورتهای حوزه های علمیه خواهران است؛ باید با توجه به نیازهای جامعه طلبه تربیت کنیم که در این بین نیازمند امکانات سخت افزاری و نرم افزاری متناسب با شرایط روز جامعه هستیم.
حجت الاسلام اسماعیل نیا با تأکید بر اینکه مخاطب امروز جامعه با گذشته بسیار تفاوت دارد، ابراز کرد: باید متناسب با شرایط روز جامعه، نوع تعلیم و تربیت و مهارت افزایی حوزه های علمیه خواهران نیز با گذشته متفاوت باشد و این از ضرورتها است.
وی با بیان اینکه مدیران مدارس علمیه خواهران باید آسیبهای اجتماعی را جدی بگیرند، خاطرنشان کرد: متأسفانه اوضاع جامعه مناسب نیست و طلبه نیز باید در چنین شرایطی رشد پیدا کند؛ بنابراین باید طلاب را نسبت به آسیبهای پیش رو آگاه سازیم تا آنها نیز بتوانند به اصلاح جامعه روی بیاورند.
مدیرکل ارتباطات و همکاری های حوزه های علمیه خواهران، حفظ انقلاب و ارزشهای اسلامی را مهمترین رسالت امروز مدیران مدارس علمیه خواهران بیان کرد و افزود: از آنجایی که همه فعالیتهای حوزه های علمیه خواهران بر مبنای تقویت انقلاب، نظام و ارزشهای دینی است؛ بنابراین باید بصیرت سیاسی خود را بالا بریم و بدانیم یکی از مهمترین نیازهای امروز مردم، بصیرت است.
این مقام مسؤول بصیرت را علاج مشکلات امروز کشور بیان کرد و گفت: دشمن به دنبال تضعیف جایگاه رهبری است و در این بین متأسفانه برخی در درون نیز با دشمن همراهی می کنند؛ باید با بصیرت، خطرات پیش روی نظام را برای مردم تشریح کنیم.
وی با تأکید بر اینکه مدیران مدارس علمیه خواهران باید فضای پیرامونی خود را تحت الشعاع نورانیت حوزه های علمیه قرار دهند، ابراز کرد: جامعه تشنه معنویت است؛ باید مشاوره دینی را در دستور فعالیتهای خود قرار دهیم و بدانیم این یک اصل است./9457/پ202/ب1