روحانی اهل تسنن لبنان:
پیروزی های ارتش و مقاومت پاسخ محکمی به سمیر جعجع است
یکی از روحانیان اهل تسنن لبنان از پیروزی های ارتش و مقاومت علیه تروریست ها به عنوان پاسخ محکمی به اظهارات سیاستمدار مخالف مقاومت یاد کرد.
به گزارش خبرگزاری رسا، شیخ حسام العیلانی امام جمعه مسجد الغفران صیدای لبنان از پیشروی ارتش در نبرد با گروه تروریستی داعش در رأس بعلبک و القاع تقدیر کرد.
وی تأکید کرد که این پیروزی ها به دستاوردهای مقاومت اسلامی علیه جبهه النصره در جرود عرسال اضافه شده و پاسخ محکمی به سخنان سمیر جعجع رییس حزب القوات اللبنانیه به شمار می آید.
این روحانی اهل تسنن ادامه داد: در لبنان یک دولت حاکم است و یک ارتش وجود دارد. وظیفه مقاومت نیز حمایت از لبنان و یاری ارتش است.
شیخ العیلانی همچنین شهادت سه تن از نیروهای ارتش در جنگ با داعش و دفاع از لبنان را به ژوزف عون فرمانده ارتش لبنان تسلیت گفت./980/ب904/د
ارسال نظرات