هدف طلبه از تحصیل علم باید قرب الی الله باشد
خانم مجیدی، استاد برجسته تاریخ اسلام جامعه الزهرا(س) در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا، با اشاره به آغاز سال تحصیلی جدید حوزه های علمیه گفت: یکی از رویش ها و برکات مهم پیروزی انقلاب اسلامی برای جهان اسلام و به ویژه تشیع تأسیس حوزه های علمیه است.
وی افزود: در سال های قبل از انقلاب تعداد حوزه های علمیه برادران بسیار اندک بود ولی امروزه به لطف انقلاب و نظام اسلامی شاهد هستیم که نه تنها تعداد حوزه های علمیه برادارن در سطح کشور افزایش یافته است، بلکه تعداد حوزه های علمیه خواهران نیز در سطح کشور رو به افزایش بوده و با تأسیس حوزه های علمیه خواهران امکان کسب معارف و علوم دینی اهل بیت(ع) برای بانوان نیز فراهم شده است.
استاد برجسته تاریخ اسلام جامعه الزهرا(س) با تأکید بر این که کسب علوم و معارف دینی از سیره حضرت زهرا(س) و دختران و همسران اهل بیت(ع) است، گفت: کسب علوم و معارف دینی بر زن و مرد واجب است و خداوند با ورود مردان به این عرصه، زنان را از این نعمت محروم نکرده است به گونه ای که حتی شاخصه زنان عصر ظهور عالم بودن به علوم محمدی(ص) است.
خانم مجیدی با اشاره به این که طلبه باید با جدیت درس خوانده و فرهنگ ساز عصر انتظار باشد، افزود: هدف طلبه از تحصیل علم نباید کسب مدرک و یا اهداف مادی باشد بلکه مهم ترین رسالت و هدف طلبه قرب الی الله است.
وی با بیان این که نیاز جامعه ما به بانوان مبلغه بسیار جدی است، تصریح کرد: بانوان مبلغ مربی نسل منتظر هستند و اگر این مربیان در پناه معارف اهل بیت(ع) رسالت مادری و تبلیغی خود را انجام دهند خواهند توانست بهترین مهدی یاور در عصر غیبت کبری باشند.
استاد برجسته تاریخ اسلام جامعه الزهرا(س) با تأکید براین که ورود بانوان به عرصه طلبگی باید در رفتار و منش آنها با فرزندان، همسر، خانواده و اجتماع مؤثر باشد، گفت: طلبگی عرصه بندگی خداوند و سربازی امام زمان(عج) است و یک بانوی طلبه نه تنها در تمامی عرصه های شاخص بوده بلکه در تحقق رهنمودهای ولی فقیه برای همسر و فرزندان خود الگو بوده و با سیره علمی در مسیر نشر معارف اهل بیت(ع) قدم بر می دارد.
خانم مجیدی یادآور شد: طلبگی در سایه رسالت مادری معنا دارد بنابراین طلبه ای از منظر دین موفق است که بتواند با تأمین نیازهای فرزند و همسر به نحو شایسته در مسیر تحصیل علم قدم بردارد در غیر این صورت این علم نه تنها برای طلبه خواهر نافع نخواهد بود بلکه در قیامت به علت این که عالم به علوم اهل بیت(ع) بوده و به آن عمل نکرده است باید در پیشگاه خداوند پاسخگو باشد./968/ت۳۰۲/ی