همراهی با امام و انقلاب ویژگی برجسته آیت الله راستی
آیت الله سید یوسف طباطبایی نژاد در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری رسا با اشاره به ویژگی علمی آیت الله راستی کاشانی عنوان کرد: در سال 43 که بنده در نجف مشغول به تحصیل بودم ایشان از مدرسان مشهور حوزه علمیه نجف بود و تقوا، اخلاص، تدین، علم و اخلاق ایشان در بین همه زبانزد بود.
وی افزود: از زمانی که امام خمینی(ره) به نجف آمدند، آیت الله راستی کاشانی که در درس خارج کسی شرکت نمی کرد در درس خارج امام حاضر شد و از آن زمان عاشق امام و نهضت اسلامی شد.
نماینده ولی فقیه در استان اصفهان تصریح کرد: این تبعیت از امام تا جایی رسید که آیت الله راستی کاشانی در درس های خود اشاره به آداب زندگی امام خمینی(ره) داشته و در مسائل مختلف به ویژه مسائل اجتماعی، سیاسی و نظم و انضباط تأکید به فراگیری از روش امام داشت.
وی همراهی با امام و انقلاب را از ویژگی های مبارزاتی آیت الله راستی کاشانی دانست و خاطرنشان کرد: به علت فعالیت های انقلابی، ایشان از نجف اشرف اخراج شد و در زمان انقلاب در متن مبارزات و تحولات انقلابی قرار داشت و پس از پیروزی انقلاب نیز وظایف مهمی از جانب امام خمینی(ره) برعهده ایشان گذاشته شد.
آیتالله طباطبایی نژاد اضافه کرد: انقلابی بودن و همراهی با امام را می توان از ویژگی های برجسته آیت الله راستی کاشانی ذکر کرد و اگر دقت کنیم متوجه می شویم که امام به تنهایی نمی توانستند انقلاب را به وجود بیاورند و همراهی علما، فضلا و طلاب و روحانیان سبب شد تا انقلاب به پیروزی برسد.
وی تأکید کرد: بدون شک این همراهی نقش مؤثری در پیروزی انقلاب اسلامی داشت و آیت الله راستی کاشانی نیز از یاران همراه و دلسوزان انقلاب و نظام اسلامی بود.
امام جمعه اصفهان ابراز کرد: آیتالله راستی کاشانی از شاگردان آیتالله مدنی بود و انس با این عالم بزرگ سبب شد تا ایشان نیز در زمره علمای با اخلاص و متقی قرار گیرد و افراد در برخورد با این شخصیت برجسته، تحت تأثیر ایشان قرار می گرفتند.
آیت الله طباطبایی نژاد در پایان خاطرنشان کرد: آیت الله راستی کاشانی از جمله مدرسان طراز اول حوزه بود که متأسفانه به دلیل بیماری، حوزه های علمیه سالهای بسیار زیادی از وجود شخصیت ایشان بی بهره بودند و امیدواریم که این عالم مجاهد با اباعبدالله الحسین(ع) محشور شود./872/ ۳۰۲/ص