۰۶ مهر ۱۳۹۶ - ۱۳:۳۹
کد خبر: ۵۲۸۶۵۹
حجت الاسلام رجالی:

جهل مردم از نگرانی های اولیای خدا است

حجت الاسلام رجالی گفت: گاهی درد دل اولیای خدا به خاطر عمل انسان های جاهل است و حق به خاطر همین انسان‌های جاهل زمین گیر می‌شود.
حجت الاسلام علیرضا رجالی تهرانی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت الاسلام علیرضا رجالی تهرانی استاد حوزه و دانشگاه و مبلغ و پژوهشگر دینی در مراسم عزاداری امروز بعد از نماز ظهر در مسجد دانشگاه تهران، گفت: یکی از شخصیت‌هایی که نام او در تاریخ به عنوان یکی از عابدان و زاهدان مطرح شده است خواجه ربیع یا همان ربیع بن خثیم است.

وی افزود: این شخص تا حدی اهل زهد و عبادت و ذکر بود که تلاش او بر این بود هیچ سخنی جز ذکر و یاد خدا نداشته باشد، او بسیار عبادت می‌کرد و قبری برای خود فراهم کرده بود که هر روز درون قبر می‌رفت و یاد مرگ می‌کرد و بسیار مراقبه داشت.

استاد حوزه و دانشگاه ابراز داشت: به تعبیر شهید مطهری از هشت عابد و زاهد جهانی یکی از آنها ربیع بن خثیم بود که در یکی از جنگ‌ها با جمعی از هم‌فکران خود خدمت امام علی(ع) رسید و گفت در این جنگی که درگیر آن هستیم به شک و تردید دچار شدیم.

وی در ادامه اظهار داشت: خواجه ربیع گفت ما نمی‌دانیم چه کنیم، ما مسلمانیم و آنها که در مقابل ما قرار دارند هم مسلمان هستند، قرآن ما قرآن آنهاست، قبله ما یکی است، هر دو نماز و پیامبرمان واحد است، ما درباره جنگ به شک مبتلا شدیم، اگر مشکلی نیست ما را از این جنگ معاف کنید.

حجت الاسلام رجالی گفت: امام علی(ع) که قرآن ناطق و معیار و میزان حق هستند و پیامبر به حقانیت ایشان تاکید داشتند و می‌فرمودند هر جا علی باشد حق به دورش می‌چرخد، به خواجه ربیع فرمود قرار نیست در سپاه اسلام انسان‌های شکاک حضور داشته باشند زیرا اصل قیام و انقلاب را زیر سوال می‌برند و هم دیگران را دچار تردید می‌کنند.

وی در ادامه بیان داشت: خواجه ربیع از امام خواست او را به مرز و مناطقی بفرستد که برای جنگ با کفار روبرو شود نه با مسلمانان، امام علی(ع) خواجه را به مرز فرستاد و در آنجا باز هم به زهد و ذکر و شب زنده داری‌های خود ادامه داد تا اینکه خبر شهادت امام علی(ع) به او رسید هیچ کاری نکرد.

استاد حوزه و دانشگاه گفت: زمانی که خبر شهادت امام حسین(ع) رسید یک جمله گفت خدا نیامرزد کسانی را که پسر پیامبر را کشتند و بعد روزها و شب‌ها استغفار و در پیشگاه خداوند زجه می‌زد که خدایا چرا من چنین حرفی زدم که چرا حسین را کشتند و چنین دعایی کردم.

حجت الاسلام رجالی افزود: به عبارت دیگر کسی که عبادت می‌کند ولی جاهل است، کسی که قبله خود را گم می‌کند و بینش و بصیرت لازم را ندارد حتی با وجود زهد و عبادت با خود حسرت می‌خورد که به جای چنین حرفی مثلا باید ذکر یاالله می‌گفتم.

وی در پایان خاطرنشان کرد: گاهی درد دل اولیای خدا به خاطر عمل این گونه انسانهاست و حق به خاطر همین انسان‌های جاهل چنان زمین گیر می‌شود که دشمن به این راحتی نمی‌تواند چنین کاری انجام دهد./۹۶۶/پ202/ب1

ارسال نظرات