یک جمله رهبران انقلاب توانایی شکست نظام را دارد

به گزارش خبرگزاری رسا، سعید الشهابی دبیرکل جنبش آزادگان جهان بحرین از یورش نیروهای امنیتی آل خلیفه به ساختمان محل حبس رهبران انقلاب بحرین در زندان جو مرکزی به شدت انتقاد کرد و مسؤولیت این مساله را متوجه پادشاه بحرین دانست.
وی خطاب به حمد آل خلیفه گفت: ای طاغوتگر؛ اعزام سگ هایت به شیرهای دربند به هیچ وجه شجاعت نیست بلکه نهایت پستی به شمار می آید.
الشهابی به رهبران ملت که با استقامت و شجاعت توانستند تکبر دیکتاتوری را شکسته درود فرستاده و اظهار داشت که یک جمله از سوی رهبران انقلاب می تواند همه مزدوران و سلاح آنان را درهم شکند.
دبیرکل جنبش آزادگان با اشاره به خرید جنگده های اف 16 آل خلیفه از آمریکا برای حمایت از خود در برابر سخن رهبران اسیر انقلاب تصریح کرد: روزی فرامی رسد که رهبران ملت آزاد شده و جهانیان در برابر ثبات آنان سر تعظیم فرود آورند. آنان سلاحی جز سخن ندارند در حالی که طاغوتگران سرشار از خشونت هستند.
وی ادامه داد: هزاران بی گناه در زندان آل خلیفه حضور یافته و بدون وقفه از سوی جلادان مورد شکنجه قرار می گیرند. جمع کثیری از شهروندان نیز مجبور به خروج از کشور شده و علما و اندیشمندان نیز در زندان حضور دارند.
دبیرکل جنبش آزادگان در بخش پایانی سخنان خود بیان داشت: طاغوتی که با وجود احاطه شدن از سوی مزدوران و تانک ها و سربازها از قلم دکتر عبدالجلیل السنکیس(از رهبران زندانی) می هراسد و دستور حبس آنان را می دهد مطمئنا سرنگون خواهد شد./980/ب903/د