نشر پیام های قیام عاشورا از برکات پیاده روی اربعین حسینی است

حجت الاسلام حسن موسایی معاون تبلیغ و امور بین الملل حوزه علمیه هرمزگان در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در هرمزگان، با اشاره به اهمیت و فضیلت زیارت اربعین حسینی گفت: زیارت امام حسین(ع) نه تنها در بین شیعیان بلکه میان تمامی فرق اسلامی به عنوان یک سیره قولی و عملی بیان شده است.
وی به تبیین سیره تاریخی زیارت اربعین حسینی پرداخت و افزود: شاید این سوال در ذهن افراد خطور کند که چرا زیارت امام حسین(ع) در روز اربعین تاکید شده است، باید گفت نخستین اربعین سیدالشهدا(ع) از بدو سال 61، باحضور اهل بیت(ع) پس از بازگشت از اسارت و ورود به کربلا و جابربن عبدالله برگزار شد.
معاون تبلیغ و امور بین الملل حوزه علمیه هرمزگان با سیره علما و بزرگان دین در توجه به مقوله اربعین امام حسین(ع) اشاره و تصریح کرد: امام صادق(ع) فرموده اند: هرکس با پای پیاده در روز اربعین به زیارت امام حسین (ع) برود خداوند به هر قدمی که برمی دارد هزار حسنه برای وی می نویسد و هزار گناه از زائر امام حسین(ع) می بخشد و هزار مرتبه وی را بالا می برد و زیباتر اینکه خدواند دو فرشته را موکل می کند تا برای زائر امام حسین(ع) طلب آمرزش و مغفرت کنند.
حجت الاسلام موسایی بیان کرد: پیاده روی اربعین حسینی در سال های اخیر پررنگ تر شده و روز به روز بر شکوه و ابهت این مراسم افزوده می شود و هرساله چندین میلیون زائر از اقصی نقاط جهان به زیارت سیدالشهدا(ع) مشرف می شوند.
وی در ادامه به درسهایی که می توان از اجتماع عظیم اربعین حسینی گرفت اشاره کرد و افزود: فرهنگ عاشورایی، روحیه آزادگی، تقویت مبارزه با ظلم و ستم از اهم درس هایی است که زائران با حضور در همایش پیاده روی اربعین سید و سالار شهیدان حضرت امام حسین(ع) فرا می گیرند.
معاون تبلیغ و امور بین الملل حوزه علمیه هرمزگان همچنین به برکات حضور در پیاده روی اربعین حسینی اشاره و تاکید کرد: پیام های قیام عاشورای حسینی در ایام اربعین و در این اجتماع عظیم نشر و توسعه می بابد.
حجت الاسلام موسایی با اشاره به اهمیت فراوان زیارت اربعین حسینی در روایات ائمه اطهار(ع) گفت: از رسول اکرم (ص) می پرسند چه کسانی زائران قبور اهل بیت(ع) هستند؟ آن حضرت می فرمایند: آنان طوایفی از امت من هستند که شما را زیارت می کنند و از آن برکت می جویند، شایسته است بر من که در روز قیامت به سراغشان بروم تا از مشکلات آن روز و گناهان شان رهایشان سازم و خداوند آنان را در بهشت جای دهد، به عبارتی زیارت امام حسین(ع)، انسان را از عذاب دنیا و احوال روز قیامت در امان می دارد.
وی همچنین به آداب زیارت اربعین امام حسین(ع) اشاره کرد و بیان داشت: زائر اربعین سیدالشهدا(ع) باید از آداب زیارت غافل نباشد، نخست صدقه بدهد و با حضور قلب و نیت خالص حرکت کند، در مسیر نیز گره گشای کار سایر زائرین باشد، امام سجاد(ع) هر وقت قصد زیارت کربلا داشتند با صدقه، این کار را شروع و در مسیر حمد و سپاس خداوند این مسیر را طی می کردند.
معاون تبلیغ و امور بین الملل حوزه های علمیه هرمزگان همچنین تاکید کرد: زائران همچنین باید آداب عبادی زیارت شامل دو رکعت نماز، دعای مخصوص سفر، قرائت قرآن و آیه الکرسی که از سنت های ائمه اطهار و علماء در زیارت اربعین است را بجا آورند و در بازگشت از زیارت نیز تربت امام حسین(ع) که تنها خاک شفابخش در روی کره زمین است را با خود به همراه بیاورند./851/ت۳۰۲/ب۲