۲۱ آبان ۱۳۹۶ - ۰۹:۳۷
کد خبر: ۵۳۷۴۹۶
عضو ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی کشور:

فعالان دانشجویی اختلاس های میلیاردی را فراموش نکنند

یوسفیان ملا گفت: جنبش های دانشجویی باید مسؤولان کشوری را در مسیر اصلی انقلاب هدایت کنند و در مقابل اینگونه فسادها فریاد بزنند.
یوسفیان

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در آمل، عزت الله یوسفیان ملا، نماینده مردم آمل در مجلس در شب گذشته در مراسم جشن دانشجویان جدیدالورود دانشگاه پیام نور آمل با اشاره به وضعیت مراکز آموزشی شهرستان گفت: در سالهای نه چندان دور شهرستان آمل از داشتن مراکز آموزشی به شدت رنج می برد.

وی ادامه داد: با پیگیری هایی که صورت گرفت خوشبختانه بنا به گفته مسوولان کشوری، آمل جزو معدود شهرهای کشور است که دارای مراکز آموزش عالی و تاثیر گذار بوده و در آینده نزدیک به یک درخت تنومند در کشور از لحاظ علمی درخواهد آمد.

 نماینده مردم آمل در مجلس با بیان اینکه در قانون اساسی تحصیلات از ابتدایی تا آموزش عالی رایگان است، افزود: متاسفانه برخلاف قانون اساسی عمل می شود و یک خانواده باید با فروختن زندگی خود خرج تحصیل فرزندان را فراهم کند.

 یوسفیان ملا ادامه داد: امروز یکی از دغدغه های فارغ التحصیلان مراکز علمی اشتغال است که باز هم متاسفانه مسوولان رده بالای کشور با وجود وعده ها درخصوص اشتغال دانشجویان بی اثر بوده و عنوان می دارند خود فارغ التحصیلان باید به دنبال اشتغال باشند.

 وی با اشاره به اینکه وعده های ریاست جمهوری هم محقق نشد، افزود: عدالت حاکمیتی و اصلاح زندگی به مفهوم این است همه چیز در جای خود قرار گیرد و متاسفانه در این بخش هیچ کس سر جایش قرار ندارد که دچار مشکلات در تمام بخش ها هستیم.

 وی با بیان اینکه بیش از 80 درصد هزینه های کشور صرف هزینه های جاری می شود، گفت: 20 درصد درآمدها صرف هزینه عمرانی می شود که برخلاف کشورهای اروپایی عمل می کنیم.

 نماینده مردم آمل در مجلس با اشاره به اینکه زمینه فساد اقتصادی را بانک ها در کشور شروع کردند، اظهارداشت: بانک های دولتی مکلف هستند به مردم وام دهند که در شرایط فعلی بانکها سرمایه ها را در سیستم خارج از بانک هزینه می کنند.

 یوسفیان ملا تصریح کرد: ماده واحده ای در مجلس به تصویب رسید واحدهای تولیدی که نیاز به وام داشته باشند بانکها موظف هستند نسبت به پرداخت اقدام کنند و گرنه مدیران انفضال خدمت می شوند.

 عضو ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی کشور بیان داشت: امروز کسانی که بانکهای خصوصی را راه اندازی می کنند سوابق بانکی و سیاسی دارند و به راحتی پول مردم را از سیستم بانکی خارج و به کشورهای خارجی می برند.

نماینده مردم آمل در مجلس با اشاره به اینکه اینگونه رفتارها نشانگر عدالت نیست، اضافه کرد: این افراد از خشم مردم بترسند و اگر خدایی ناکرده قد علم کنند کسی جلودار اینها نمی تواند باشد.

 یوسفیان ملا گفت: مگر می شود اختلاس های سه هزار میلیاردی و هزارمیلیارد را در یک شب انجام داد و اینجا وظیفه دانشجویان است که فریاد بزنند و ضرورت دارد تشکل های دانشجویی در کشور اختلاس ها را فراموش نکنند.

 وی با بیان اینکه فساد ریشه بسیاری از چیزها را پوشانده است، ادامه داد: جنبش های دانشجویی باید مسوولان کشوری را در مسیر اصلی انقلاب هدایت کنند و اگر خدایی ناکرده دانشجویی در مسیر مسائل اقتصادی قرار گیرد نمی تواند در مقابل اینگونه فسادها فریاد بزنند.

 دکتر علی ابوالحسنی، رییس دانشگاه پیام نور آمل با اشاره به نارضایتی دانشجویان از وضعیت موجود دانشگاه گفت: مسائل و مشکلاتی در سر راه دانشگاه وجود دارد که آزار دهنده است.

 وی یادآورشد: دانشگاه پیام نور به یک بنگاه اقتصادی تبدیل شده است که تمام تصمیمات معاونت پشتیبانی توسط معاونت اداری و مالی صادر می شود که برای حق التدریس امسال دانشگاه پیام نورآمل 70 میلیون تومان در نظر گرفته شده است.

 رییس دانشگاه پیام نور آمل با بیان اینکه این مبلغ درنظر گرفته شده سبب می شود که عملا کلاس های دانشجویان برپا نشود و استاد بصورت غیر حضوری باشد که دانشجویان نمی توانند استاد خود را ببینند.

ابوالحسنی با اشاره به اینکه برای امسال 130 میلیون تومان بودجه به منظور حق التدریس درخواست کردیم، ادامه داد: متاسفانه دخالت های بیجای معاونت اداری و مالی در آینده سبب می شود که دانشجویان اعتراض کنند و تبعات آن در جامعه اثر منفی خواهد داشت.

 وی تاکید کرد: در زمان ثبت نام از دانشجویان شهریه حضور در کلاس می گیرند اما کلاسی تشکیل نمی شود.

وی اشاره کرد: اعتراض حق دانشجو است که قدرت اصلی دانشگاه پیام نور باید در دست معاونت پشتیبانی باشد نه معاونت اداری ومالی که شاهد اعتراضات نباشیم./1314/پ۲۰۲/ب۲

ارسال نظرات