حوزه انقلابی حوزه تحول گرا است
حجت الاسلام جلال آستانه استاد حوزه علمیه همدان در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در همدان، با اشاره به انقلابی گری در حوزه های علمیه ابراز داشت: تا زمانی که تعریف صحیحی از حوزه انقلابی نداشته باشیم نمی توانیم در این باره تحلیل و تفسیر صحیحی داشته باشیم.
وی تصریح کرد: در حال حاضر حوزه های علمیه وظیفه سنگینی بر عهده دارند، طلاب و روحانیان باید مروج ارزش های انقلاب اسلامی و آرمان های امام راحل باشند.
استاد حوزه علمیه همدان با اشاره به شاخصه های انقلابی گری در حوزه علمیه گفت: آگاهی، بصیرت و اقدام به موقع حوزه های علمیه و طلاب علوم دینی از مهم ترین شاخصه های انقلابی گری به شمار می رود.
وی در ادامه افزود: طلبه ای که در طول چند سال تحصیل خود نگاهی به حوادث اطراف نداشته است نمی تواند اقدام به موقع و همراه با آگاهی و بصیرت داشته باشد.
حجت الاسلام آستانه با اشاره به ضرورت تحول در حوزه های علمیه خاطرنشان کرد: تحول به معنای شروعی دوباره نیست، بلکه به معنای جبران نقص ها و حرکت به سوی مسیر کامل تر و روشن تر است.
وی در ادامه افزود: با این طرز تفکر می شود برنامه جامعی جهت اداره امور حوزه ها تدوین کرد، برای مثال مساله تفقه در دین باید به صورت کاربردی در جامعه نمایان شود.
این استاد حوزه با اشاره به فواید تحول در حوزه و به روز شدن ابواب فقهی اظهار داشت: زمانی که علوم فقهی به صورت به روز و نسبت به نیاز جامعه ارائه شود مردم لذت علوم اسلامی را بهتر درک خواهند کرد.
وی در پایان مطرح کرد: مساله تبلیغ در حوزه های علمیه باید از شیوه سنتی به شیوه های نوین ارتقا پیدا کند و مسایل مادی برای مبلغان دینی حل شود تا بتوانند با خیال راحت در عرصه تبلیغ دینی قدم بردارند./979/ت۳۰۲/ب۲