۲۶ آبان ۱۳۹۶ - ۱۹:۱۰
کد خبر: ۵۳۸۶۱۶
شیخ ماهر حمود تأکید کرد؛

دوران حمایت آمریکا از پادشاه عربستان به پایان می‎رسد

رییس اتحادیه جهانی علمای مقاومت نسبت به تکیه پادشاه عربستان سعودی بر آمریکا هشدار داد.
شیخ ماهر حمود

به گزارش خبرگزاری رسا، شیخ ماهر حمود رییس اتحادیه جهانی علمای مقاومت در خطبه های نماز جمعه مسجد قدس در صیدای لبنان تأکید کرد که توطئه آمریکایی، سعودی و صهیونیستی علیه مقاومت محکوم به شکست است زیرا بر دروغ و ظلم و غرور استوار بوده و همه این ها از عوامل هلاک به شمار می آیند.

وی افزود: قرآن کریم نمونه های فراوانی از هلاکت دروغگویان و ظالمان و مغروران در طول تاریخ برای ما آورده است که فرعون و نمرود و ابولهب از نمونه های آشکار به شمار می آیند.

این عالم اهل تسنن درباره توطئه استعفای سعد الحریری از نخست وزیری لبنان گفت: تأکید بر عدم ربوده شدن یا اسارت یا بازداشت سعد الحریری یک دروغ وقیحانه است که به ذهن مردم بی احترامی می کند. شعارهای اصلاحات و مبارزه با فساد از سوی عربستان نیز کاملا دروغ به شمار آمده و تنها با هدف تامین امنیت و آینده رژیم صهیونیستی صورت می گیرد.

وی خاطرنشان ساخت: جنایت های رخ داده در یمن و سوریه و لبنان نیز ظلم آشکار است و شاهد بر این مدعا نیز سخنان وزیر خارجه سابق قطر مبنی بر اختصاص 137 میلیارد دلار برای تخریب سوریه محسوب می شود که متاسفانه این ذهنیت که در سوریه انقلاب انجام گرفته همچنان نزد برخی ملت ها وجود دارد.

شیخ ماهر حمود با اشاره به اینکه ظالمان قصرهای خود را بر اساس له کردن فقیران و تاراج ثروت ها تحکیم می بخشند، ادامه داد: آیات فراوانی درباره شیطان و پیروان آن وجود دارند که بر برائت شیطان از پیروان خود در روز قیامت تأکید می ورزد. آمریکا پس از جنگ ویتنام مزدوران خود را به حال خود رها کرد و رژیم صهیونیستی نیز مزدروان خود را پس از عقب نشینی از جنوب لبنان در سال 2000 ترک کرد.

وی خطاب به پادشاه عربستان گفت: تو که سرنوشت خود را با رییس جمهور آمریکا گره زده ای باید بدانی که در آینده هیچ حمایتی از تو نخواهد شد و حتی اگر مصالح آمریکا اقتضا کند به حمایت از پادشاهیت پایان خواهد داد.

رییس اتحادیه جهانی علمای مقاومت در بخش پایانی خطبه های نماز جمعه از مواضع روشن و قاطع رییس جمهور لبنان و همچنین نبیه بری رییس پارلمان این کشور تقدیر کرد./980/ب901/د

ارسال نظرات
captcha