۱۲ دی ۱۳۹۶ - ۲۱:۲۷
کد خبر: ۵۴۵۸۵۷

توهین نماینده سابق پارلمان بحرین به اعتقادات شیعه

نماینده سابق پارلمان بحرین به اعتقادات شیعه و رهبران جمهوری اسلامی ایران توهین کرد.
محمد خالد نماینده سابق پارلمان بحرین

به گزارش خبرگزاری رسا، توهین محمد خالد نماینده سابق پارلمان بحرین به حضرت امام زمان(عج)، امام خمینی(ره) و حضرت آیت الله خامنه ای با واکنش های مختلف مواجه شد.

وی در مطلبی که در شبکه اجتماعی توییتر منتشر شد، به حمایت از اغتشاش های اخیر در ایران پرداخت و به مقدسات شیعه توهین کرد.

سیاستمداران فعالان اجتماعی با اشاره به تأکید قانون اساسی بحرین به مجازات حبس بیش از یکسال و جریمه مالی 100 دیناری برای توهین به سایر ملت ها یا توهین به شعائر، محاکمه و مجازات این نماینده را خواستار شدند.

جلال کاظم نماینده پارلمان بحرین در پاسخ به این توییت تصریح کرد: توهین علنی به مذهب تشیع سزاوار بازداشت و محاکمه است.

ریما شعلان از حقوقدانان این کشور نیز خطاب به وزارت کشور بحرین نوشت: به کسانی که مدعی اجرای قانون هستند، می گویم که سخنان محمد خالد کاملا غیرقانونی بوده و جرم محسوب می شود./980/ب903/د

ارسال نظرات
captcha