۲۲ دی ۱۳۹۶ - ۲۱:۴۳
کد خبر: ۵۴۸۸۴۸

طرح «یکپارچه سازی پخش اذان» در دستور کار اوقاف مصر قرار گرفت

وزارت اوقاف مصر از اجرایی شدن طرح یکچارچه سازی پخش اذان در سراسر کشور در روزهای آتی خبر داد.
شیخ امین عبدالواحد از مسؤولان وزارت اوقاف مصر

به گزارش خبرگزاری رسا، شیخ امین عبدالواجد مسؤول پرونده یکپارچه سازی اذان در وزارت اوقاف در سخنانی مطبوعاتی گفت که پیشنهاد اجرایی شدن «اذان واحد» در مصر پیشنهادی بسیار شایسته است.

شیخ امین عبدالواجد هدف از این طرح را مانع شدن از آشفتگی در عرصه اذان دانسته و تاکید کرد که تا کنون وزارت اوقاف زمان مشخصی را برای اجرایی شدن این طرح اعلام نکرده است.

وی افزود: وزارت اوقاف درصدد است تا از طریق یکپارچه سازی پخش اذان در سراسر کشور شیرینی این عمل عبادی را به مردم بچشاند هرچند که اجرایی شدن این طرح در دستور کار فوری وزارت قرار گرفته است.

در همین راستا شیخ عبدالغنی هندی عضو شورای عالی امور اسلامی مصر با بیان آنکه مساله یکپارچه سازی پخش اذان مساله‌ای بسیار دشوار است بر تامین هزینه‌های سنگین اجرایی شدن این طرح تاکید کرد.

عبدالغنی هندی خاطر نشان کرد که سخنان مسؤولان وزارت اوقاف مبنی بر اجرایی شدن سریع این طرح، کلام دقیقی نیست زیرا این طرح نیاز به پشتیبانی مالی بسیاری دارد که تامین آن بسیار سخت است.

وی با اشاره به تجربه‌های ناموفق طرح‌های مشابه در سال‌های گذشته اظهار داشت: می‌توان این طرح را در چند مرحله اجرا کرد به این صورت که ابتدا در مسجد جامع هر شهر اجرا سپس به سایر مساجد پیش رفت زیرا بسیاری از مساجد به دلیل فقدان سیستم‌های صوتی مناسب امکان همراهی با وزارت اوقاف را ندارند.

عضو ارشد شورای عالی امور اسلامی تصریح کرد: می‌توان با برگزاری مسابقه‌ای اذان گویانی که دارای صوت و لحن زیبایی هستند را انتخاب و از آنها در این طرح استفاده شود./981/ب901/ر

ارسال نظرات
captcha