۱۶ بهمن ۱۳۹۶ - ۲۱:۲۹
کد خبر: ۵۵۳۸۷۸
نماینده مجلس:

توجه به مطالبات مردم، عامل اصلی اتحاد ملی است

نماینده مردم شهرستان شازند در مجلس شورای اسلامی گفت: شفافیت سازی مسؤولان و توجه واقعی به مطالبات اساسی مردم، عامل اصلی اتحاد ملی است.
نماینده مجلس شازند

علی ابراهیمی نماینده مردم شهرستان شازند در مجلس شورای اسلامی، در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در استان مرکزی، بیان کرد: شفافیت سازی مسؤولان جمهوری اسلامی ایران و توجه واقعی به مطالبات اساسی مردم، عامل اصلی اتحاد ملی است.

نماینده مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه یکی از اصلی ترین راهبردهای دشمن علیه جمهوری اسلامی و نظام ایران در دروه پس از انقلاب، القای ناکارآمدی نظام و ایجاد نا امیدی در مردم نسبت به آینده بوده است، اظهار داشت: این مسیر از ابتدای پیروزی انقلاب و بهمن ماه سال ۱۳۵۷ تا کنون از سوی سیاستمداران غربی و به ویژه خط رسانه ای آنان بطور بر نامه ریزی شده، مستمر و بدون وقفه ادامه داشته است.

ابراهیمی ادامه داد: مسؤولان نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران باید به تامین نیازهای اساسی مردم و حفظ اعتماد آنان توجه کنند.

نماینده مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: اگر مسیر آینده کشور در تعامل سازنده با ملت به ویژه قشر پر تلاش و جوان کشور به درستی ترسیم شود و شفافیت لازم در تمامی زمینه های سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی مورد ملاحظه واقع گردد، بدون شک انقلاب اسلامی مسیر روشن خود را دنبال خواهد کرد و خط رسانه ای معاند، به اهداف شوم خود نرسیده و منفعل می شود.

ابراهیمی با اشاره به ایستادگی مردم و همراهی آنان با انقلاب اسلامی، گفت: تداوم ایستادگی مردم، عشق و همراهی آنان با انقلاب اسلامی، اصلی ترین عامل بازدارنده در برابر تهدیدات مختلف و ایجاد ثبات و امنیت  پایدار خواهد بود.

نماینده مجلس شورای اسلامی افزود: اتحاد، ایستادگی و انسجام ملت، سبب رشد، توسعه و تعالی نظام اسلامی خواهد شد.

ابراهیمی در رابطه با دستاوردهای انقلاب اسلامی، بیان کرد: جمهوری اسلامی با ایجاد زمینه تحصیل رایگان، تامین بهداشت مردم، ارائه خدمات پزشکی مطلوب و برقراری امنیت در راستای آرامش ملت ایران، تاکنون موفق عمل کرده است.

نماینده مجلس شورای اسلامی شهرستان شازند با تاکید بر مضر بودن اقتصاد وارداتی برای کشور، اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران، باید با روی آوردن به اقتصاد مقاومتی، زمینه های استفاده از تولیدات داخلی و ایجاد اشتغال را فراهم کند.

ابراهیمی با بیان اینکه اسلام با مصرف گرایی مبارزه می کند، گفت: اقتصادی که بجای تولید، به نفت وابسته باشد مصرف گرایی است.

نماینده مجلس شورای اسلامی در ادامه بیان کرد: امیدواریم که با پیشرفت اقتصاد حلال و شکسته شدن تحریم ها، ملت ایران به کار، اشتغال و جهاد فرهنگی و اقتصادی روی بیاورند./842/پ۲۰۳/ب۱

ارسال نظرات