۰۷ اسفند ۱۳۹۶ - ۲۳:۵۶
کد خبر: ۵۵۶۶۲۹
آیت الله خرازی:

سرمایه های الهی نباید در معصیت استفاده شود

عضو جامعه مدرسین با بیان این که مراقب بود که نعمت ها و سرمایه های الهی در معصیت استفاده نشود، گفت: هرچه تقوا بیشر باشد معرفت انسان بیشتر می شود.
آیت الله خرازی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، آیت الله سید محسن خرازی عضو برجسته جامعه مدرسین حوزه علمیه قم امروز در دیدار جمعی از دانشجویان گفت: یکی از مسائلی که قرآن بر آن تأکید دارد این است که انسان کسانی که خداوند آن ها را دوست دارد یا این که در مقابل کسانی که را که دوست ندارد به خوبی بشناسد.

وی افزود: خداوند جوان طالب علم را دوست دارد از این رو سرمایه ای که خدا در اختیا شما قرار داده را باید قدر بدانید و امانت داری کنید.

نماینده سابق خبرگان با بیان این که باید از این سرمایه ها امانت داری کرد و مراقب بود که نعمت ها و سرمایه های الهی در معصیت استفاده نشود، اظهار داشت: چشم، گوش، زبان و اعضا و جوارج انسان نباید در مسیر معصیت باشند از این رو جوانان باید در حفاظت آن ها از گناه بکوشند و بدانند که این مسأله به نفع آنان تمام می شود.

وی ادامه داد: جوانی فرصت و نعمتی بی بدیل است که به زودی می گذرد و انسان در این مدت باید نهایت بهره را ببرد و بار اصلی زندگی خود را ببندد، خداوند پیامبران و ائمه طاهرین(ع) را فرستاده که مردم هدایت شوند و اعتقادات صحیح و روش صحیح را به مردم آموزش دهند.

آیت الله خرازی با بیان این که متأسفانه انسان از بسیاری نعمت ها غفلت دارد، ابراز داشت: این در حالی است  انسان باید هوشیار باشد از نعمت ها استفاده کند، راه رسیدن به خداوند متعال اختیار کردن تقوا است، هرچه تقوا بیشر باشد معرفت انسان بیشتر می شود، تقوا انسان را به سعادت می رساند.

وی عنوان کرد: انسان باید خود را کنترل کرده و در انجام کارها برسی کند که آیا مسیر الهی را در پیش گرفته یا وارد مسیری نادرست شده است، کسانی که به مقامات عالی رسیدند خود را کنترل کرده و مورد حسابرسی قرار می دادند، این بزرگان کارهای خوب را تقویت کرده و از کارها نادرست استغفار می کردند و به راه صحیح باز می گشتند.

عضو جامعه مدرسین خاطرنشان کرد: جوانی و توانایی سرمایه انسان است که در راهی که خدا دوست دارد باید صرف شود و انسان به راحتی نباید آن ها را از دست دهد، تحکیم اعتقادات و مباحث اسلامی جزو وظایف انسان است اگر انسان مسیر نادرست را در پیش گرفت به خود به دیگران ضرر می زند.

وی اضافه کرد: باید به راهی که محبوب خدا است یعنی تقوا قدم بگذاریم و در رفتارهای نادرست خود تجدید نظر کنیم، انسان نباید خود را عالم مطلق بداند بلکه باید عقاید و رفتار خود را در محضر بزرگان مورد بررسی قرار دهد تا بتواند مسیر درست را در پیش بگیرد

این استاد  برجسته اخلاق حوزه علمیه گفت: انسان باید برای بهره مندی از عمر خود برنامه ریزی دقیق داشته و نسبت به عمر بخیل باشد، بندگی و اطاعت کامل باید در دستور کار انسان ها باشد تا سعادتمند شوند و به درجات عالی برسند./1323/

ارسال نظرات