۰۸ اسفند ۱۳۹۶ - ۲۱:۰۵
کد خبر: ۵۵۶۷۷۵
رییس جمعیت علمای صور:

تبانی جهانی به تعطیلی کلیسای قیامت منجر شد

رییس جمعیت علمای صور لبنان، تبانی جهانی را عامل تعطیلی کلیسای قیامت در قدس توصیف کرد.
حجت الاسلام علی یاسین رییس جمعیت علمای صور لبنان

به گزارش خبرگزاری رسا، حجت الاسلام شیخ علی یاسین رییس جمعیت علمای صور لبنان در گفت وگو با خبرنگاران بیان داشت که تصمیم آمریکا مبنی بر انتقال سفارت این کشور به قدس در تاریخ 14 می(24 اردیبهشت سال آینده) ما را به یاد روز نکبت یعنی سالروز تاسیس رژیم صهیونیستی در سال 1948 می اندازد.

وی گفت:  این مساله به معنای برانگیختن احساسات اعراب و مسلمانان از سوی آمریکا به شمار می آید و از تبانی برخی نظام های عربی و اسلامی که در سال 1948 نیز به امت خیانت کردند، نشأت می گیرد.

رییس جمعیت علمای صور افزود: تاسف شدید در اینست که اعتراض به تصمیم دونالد ترامپ برای انتقال سفارت به قدس به یک حادثه گذرا از سوی برخی نظام های عربی مبدل شد و با آن اعتراض ناچیز خشم مردم را کاهش دادند.

وی تأکید کرد که اگر تبانی عربی و اسلامی سبب اجرای تصمیم ترامپ شد تبانی جهانی به تعطیلی کلیسای قیامت در قدس انجامید و این دو اقدام در راستای یهودی سازی قدس و از بین رفتن وجود اسلامی و مسیحی در این شهر صورت می گیرد.

شیخ علی یاسین اظهار داشت که گزینه مقاومت تنها گزینه برای بازپس گیری حقوق و مبارزه با ظلم و ستم به شمار می آید.

رییس جمعیت علمای صور درباره انتخابات پارلمان لبنان که قرار است اردیبهشت ماه برگزار شود، گفت: ملت لبنان از پارلمان های سابق چیزی عایدش نشد و تنها برخی از نمایندگان به صورت شفاهی خواستار حقوق شهروندان شدند.

وی ادامه داد: متاسفانه اوضاع خدماتی در لبنان همچنان بحرانی است و نمایندگان در برابر سرقت ثروت ها و هدر رفتن اموال کشور اقدامی انجام ندادند به گونه ای که چنین مسائلی به روند طبیعی در اداره کشور مبدل شده اند.

این روحانی لبنانی اظهار داشت که یک انگیزه واقعی برای سوق دادن شهروندان به مشارکت در انتخابات وجود دارد که محافظت از دستاوردهای معادله طلایی ارتش، ملت و مقاومت در شرایط کنونی منطقه و توطئه های آمریکا و رژیم صهیونیستی در منطقه به شمار می آید.

شیخ علی یاسین خاطرنشان ساخت که رأی دادن شهروندان به معنای رأی دادن به مقاومت و بازدارندگی است و احتمالا آخرین فرصت برای نمایندگان جهت تصحیح اوضاع گذشته پس از رسیدن به پارلمان محسوب می شود./980/ب902/د

ارسال نظرات
captcha