نگرانی آمریکا، ترکیه و غرب از شکست تروریست ها در غوطه شرقی

به گزارش خبرگزاری رسا، شورای احزاب و شخصیت های ملی لبنان در نشست روز گذشته نسبت به ادامه تهدیدهای صهیونیستی علیه لبنان و مقاومت اسلامی واکنش نشان داد.
این شورا تأکید کرد: دشمن صهیونیستی پس از شکست طرح تصرف ثروت های گازی لبنان که با میانجیگیری آمریکا در حال پیگیری بود، بر حجم تهدیدهای خود علیه لبنان و مقاومت اسلامی و رهبر آن افزوده است.
این شورای لبنانی افزود: این تهدیدها بر ناکامی رژیم صهیونیستی و فعال بودن گروه های ملی و مواقع یکپارچه آنان دلالت دارد. دولت نیز با تمسک به معادله ارتش، ملت و مقاومت و توان بازدارندگی آن در برابر تهدیدها و طمع ورزی های صهیونیستی در برابر دشمن ایستاده است.
در ادامه این پیام آمده است: تجاوز آمریکا، ترکیه و غرب به خاک سوریه و ابراز نگرانی برای جان شهروندان در منطقه غوطه شرقی با هدف سنگ اندازی در برابر عملیات نظامی ارتش سوریه و همپیمانان آن علیه تروریست ها صورت می گیرد.
شورای احزاب و شخصیت های ملی لبنان اظهار داشت: آمریکا و دولت های حامی تروریسم در سوریه از شکست نهایی ترویست ها در غوطه شرقی نگران هستند چرا که این مساله به معنای شکست نقشه های آمریکا به شمار می آید.
این شورا ادامه داد: آمریکا و همپیمانان آن به شدت تلاش می کنند تا به سوریه و محور مقاومت و روسیه ضربه بزنند و از تسلط دولت و بازسازی مناطق تخریب شده در سوریه بر اثر جنگ تروریستی آمریکایی و صهیونیستی و غربی و عربی علیه این کشور جلوگیری کنند.
شورای احزاب ملی لبنان تسلط دولت سوریه بر این کشور را به معنای ترسیم معادلات جدید به دور از تسلط آمریکایی ـ غربی توصیف کرد و این مساله را مغایر مصالح این کشورها دانست.
این شورا در بخش پایانی نیز از دخالت های عربستان سعودی در انتخابات آتی پارلمان لبنان که قرار است اردیبهشت ماه برگزار شود، به شدت انتقاد کرد./980/ب902/د