یاری مساله فلسطین واجب شرعی و انسانی است

به گزارش خبرگزاری رسا، حجت الاسلام سید علی فضل الله امام جمعه بیروت با اعضای ائتلاف یاری الاقصی و قدس دیدار و گفت وگو کرد.
وی در این دیدار گفت: تلاش برای وحدت مردم زیر پرچم مساله فلسطین از مهمترین اقدامات به ویژه در برهه کنونی به شمار می آید چرا که دشمنان می خواهند مساله فلسطین را به پایان برسانند.
این روحانی لبنانی با اشاره به اینکه استمرار فتنه و جنگ در جهان عرب و اسلام بهترین تاکتیک دشمن برای دور کردن مردم از فلسطین است، افزود: قدس و فلسطین با وجود همه این تلاش ها همچنان در دل و جان مردم قرار دارد و همه با امکانات مختلف تلاش می کنیم ملت فلسطین را به سرزمین خود بازگردانیم.
وی تصریح کرد: پایداری و مقاومت ملت فلسطین از اهمیت فراوانی برخوردار است زیرا حمایت از فلسطین در پرتو حضور اهالی آن محقق می شود؛ گرچه سایر اقدامات نظیر رسوا کردن اقدامات صهیونیستی در برابر جهانیان و تقویت همه مدافعان قدس برای دفاع و مقاومت ضروری است.
حجت الاسلام فضل الله ادامه داد: یاری مساله فلسطین یک واجب شرعی و اسلامی و عربی و اسلامی به شمار می آید زیرا یک مساله حق بوده و آماده باش همگانی جهت استفاده از همه عناصر برای آزادی این سرزمین را می طلبد.
امام جمعه بیروت پیامدهای پایان مساله فلسطین در سطح عربی و اسلامی و حتی انسانی را خطرناک عنوان کرد و اظهار داشت: فلسطین باید در اولویت فعالیت های ما قرار داشته باشد و هیچ اختلافی نباید ما را از مساله فلسطین بازدارد. مساله فلسطین از مهمترین نمادهای مبارزه با فتنه مذهبی و سیاسی محسوب می شود.
اعضای این ائتلاف نیز گزارشی از اقدامات صورت گرفته در حمایت از مساله فلسطین و بیان جنایت های رژیم صهیونیستی علیه ملت فلسطین را ارائه کردند./980/ب902/د