تقويت و تحول علوم اسلامي از اهداف نشست های تخصصی تمدن اندیشی است
عبدالمجید خطیب، معاون آموزش و تهذیب مؤسسه آموزش عالی حوزوی علامه مجلسی(ره) و مسؤول برگزاری نشست های تمدنی دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان، در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در اصفهان، درباره اهمیت و اهداف برگزاری این نشست ها، گفت: تحول و بازخواني علوم اسلامي بر پايه درك تمدني از جمله موضوعات مهمی است که امروزه باید مورد توجه مسؤولان محترم حوزه های علمیه قرار گیرد.
وی تصریح کرد: این موضوع زمانی اهمیت بیشتری پیدا می کند که رهبر معظم انقلاب به صورت صریح بر اهمیت این موضوع تأکید کرده اند.
خطیب، ایجاد انگیزه برای محققين حوزوي به منظور تأمين نيازهاي دولت ديني و طراحي نظامهاي اقتصادي، سياسي، حقوقي و فرهنگي براي نيل به تمدن اسلامي را از ضرورتهاي علمي و عملي امروز حوزههاي علميه دانست و اظهار داشت: در همین راستا دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان به منظور تربيت و آموزش مبلغين تخصصي براي نشر معارف تمدني اسلام در نهادهاي فرهنگي و تقويت منظر تمدني به علوم اسلامي با دعوت از استادان متخصص در موضوعات تمدن اسلام و ایران، اقدام به برگزاری نشست های علمی و تخصصی در مدارس علمیه حوزه های علمیه خواهران و برادران کرده است.
مسؤول برگزاری نشست های تمدنی دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان ابراز داشت: این نشست ها در اسفندماه سال جاری با مشارکت و همکاری مدیریت حوزه های علمیه خواهران و برادران استان اصفهان و با حضور استادان مطرح کشوری، حجت الاسلام والمسلمین محسن الویری عضو هیأت علمی و مدیر گروه تاریخ و تمدن دانشگاه باقرالعلوم(ع) و حجت الاسلام احمد رهدار عضو هیأت علمی و مدیر گروه فقه مضاف دانشگاه باقر العلوم(ع) برگزار شد.
وی بیان داشت: این نشست ها در سال گذشته نیز برای طلاب و علاقه مندان به موضوعات تمدنی برگزار شد و مورد استقبال وسیع طلاب حوزه های علمیه خواهران و برادران قرار گرفت.
خطیب با بیان این که موضوع نشست های علمی امسال «تمدن اندیشی در حوزه های علمیه؛ اهمیت، مسائل، چالش ها و ظرفیت ها بوده است، تأکید کرد: هدف از برگزاری این نشست ها پرداختن به دغدغه های علمی و فرهنگی رهبر معظم انقلاب و ايجاد انگيزه، تقويت بنيانهاي علمي و ارائه جهت و مسير تحول در موضوعات تمدنی در بین طلاب حوزه علمیه اصفهان است./869/ت۳۰۳/ب۱