۱۷ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۱:۵۴
کد خبر: ۵۵۷۶۶۳
ساری در گفت‌وگو با رسا:

دولت در اجرای شعار سال کارنامه قابل قبولی ندارد

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در اجرای شعار سال نمی‌توان کارنامه قابل قبولی به دولت داد، گفت: اقتصاد خصولتی نتیجه‌ای جز خسارت زدن به اقتصاد کشور ندارد.
علی ساری

علی ساری عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی، در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا، در ارزیابی عملکرد دولت در اجرای شعار سال اقتصاد مقاومتی؛ تولید و اشتغال گفت: در اجرای شعار سال نمی‌توان کارنامه قابل قبولی به دولت داد البته مقصر صددرصدی در این عرصه هم دولت نیست، عوامل متعددی از جمله محدودیت منابع در این راستا موثر است.

وی افزود: ایجاد اشتغال با داشتن سرمایه‌ اولیه امکان پذیر است به طور کلی به دلیل عدم وجود منابع کافی عملکرد دولت در حوزه اشتغال عملکرد ضعیف و غیرقابل قبول است.

ساری با بیان اینکه دولت می‌توانست از طریق بهینه کردن مدیریت‌ها در واحدهای موجود و توسعه آن واحدها عملکرد بهتری در این عرصه ارائه کند، ابراز کرد: متاسفانه چنین اقداماتی از سوی دولت صورت نگرفت.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با اشاره به حضور پررنگ خصولتی‌ها، اظهار داشت: در این دولت ما شاهد حضور پررنگ خصولتی‌ها هستیم شرکت‌هایی که تحت عنوان اصل 44 به اشخاص واقعا خصوصی واگذار نشده‌اند؛ این گونه واگذاری‌ها جز خراب کردن شرکت‌های مذکور فواید چندانی برای کشور نداشته و در نهایت به ضرر اقتصاد کشور تمام شده است.

نماینده مردم اهواز در مجلس شورای اسلامی در پاسخ به این پرسش که مجلس شورای اسلامی تا چه میزان توانسته در قانون گذاری مسیر را برای اجرای اقتصاد مقاومتی موفق باشد، گفت: مجلس شورای اسلامی به ویژه مجلس فعلی تلاش گسترده‌ای در این راه از خود نشان داده است بر همین اساس کمیسیون ویژه‌ای در خصوص رفع موانع تولید در مجلس تشکیل شد تا مشکلات تولید در کنار سایر مشکلات کشور به حاشیه رانده نشود.

وی در پایان ادامه داد: مجلس از هیچ تلاشی برای تحقق اقتصاد مقاومتی دریغ نکرده اما متاسفانه برخی ساختارهای موجود مشکلات اساسی دارند برای مثال واگذاری شرکت‌ها در قالب اصل 44 به بدترین نحو صورت می‌پذیرد و تقریبا می‌توان گفت خصوصی‌سازی حقیقی انجام نمی‌شود و اکثر شرکت‌ها در دست دولت باقی مانده و به صورت خصولتی واگذار می‌شود./813/ت۳۰۲/ق

 

 

 

 

ارسال نظرات