۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۶:۴۷
کد خبر: ۵۶۲۴۹۳
مسؤول مدرسه علمیه امام صادق بهشهر:

حیات اجتماعی طلاب به حفظ روحیه خیرخواهی و مردم داری است

مسؤول مدرسه علمیه امام صادق(ع) بهشهر، دلسوزی و خیرخواهی نسبت به مردم را عامل تقویت جایگاه روحانیت در میان مردم عنوان کرد و گفت: طلبه باید رنج و گرفتاری مردم را رنج و گرفتاری خود بداند.
امام جمعه بهشهر

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در بهشهر، حجت الاسلام سید عربعلی جباری، مسؤول مدرسه علمیه امام صادق(ع) بهشهر امروز در درس اخلاق خود در این مدرسه علمیه، رفتار نیکو و پسندیده را یکی از شاخصه های طلبه و روحانی موفق دانست و گفت: امام صادق(ع) فرمودند اگر کسی خوش اخلاقی را در میان رواج دهد این مایه زینت اسلام واقع می شود.

وی با بیان این که رفتار و گفتار طلاب به عنوان مروجان دین نقش بسیار مهمی در شناخت صحیح مردم نسبت به اسلام بر عهده دارند، افزود: طلبه به عنوان مروّج احکام اسلامی باید در مرحله نخست به اخلاق اسلامی پایبند باشد.

امام جمعه بهشهر، مردم داری را یکی از ویژگی ها و شاخصه های روحانیت شیعه برشمرد و تصریح کرد: جایگاهی که امروز عالمان شیعه در میان مردم دارند به دلیل همراهی و همگامی آنها با عموم مردم است.

حجت الاسلام جباری با بیان این که روحانیت شیعه ثابت کرده که هیچ گاه جدای از مردم نبوده و نخواهد بود، خاطرنشان کرد: همین رفتار صحیح روحانیت موجب پیوند عمیق مردم عالمان دینی و مردم در ادوار مختلف شده است.

مسؤول مدرسه علمیه امام صادق(ع) بهشهر با اشاره به این که طلاب در اخلاق و اعمال نیکو در جامعه باید نسبت به مردم سبقت بگیرند، افزود: سیره پیغمبر و اولیای دین این بود که وقتی به فردی می رسیدند سلام می کردند.

استاد حوزه علمیه مازندران، دلسوزی و خیرخواهی نسبت به مردم را دومین عامل تقویت جایگاه روحانیت در میان مردم عنوان کرد و گفت: طلبه باید رنج و گرفتاری مردم را رنج و گرفتاری خود بداند.

حجت الاسلام جباری با بیان این که روحانیت در طول تاریخ هیچ گاه از مشکلات و گرفتاری های مردم جدا نبوده است، ادامه داد: سطح رفاه و زندگی طلاب باید پایین تر از اقشار مختلف جامعه باشد تا بتواند مشکلات را به خوبی لمس کند و در جهت کمک و همراهی با مردم قدم بردارد.

مسؤول مدرسه علمیه امام صادق(ع) بهشهر با تأکید براین که یکی از مهم ترین آسیب های پیش روی طلاب و روحانیت فاصله گرفتن از مردم است، خاطرنشان کرد: طلاب باید بدانند که اگر روزی از مردم فاصله بگیرند حیات اجتماعی آنها دچار آسیب جدی خواهد شد.

استاد حوزه علمیه مازندران با بیان این که ایجاد فاصله میان مردم و روحانیت خواسته و هدف اصلی دشمنان اسلام و انقلاب است، بیان داشت: هر جا حضور روحانیت کمرنگ تر بوده، نفوذ و سلطه دشمنان نیز در آنجا بیشتر بوده است.

امام جمعه بهشهر با تأکید براین که طلبه باید اهل تعامل باشد، گفت: ترویج صله رحم همان امر به معروف و نهی از منکر است که باید از سوی طلاب حوزه دنبال شود.

حجت الاسلام جباری در ادامه سخنان خود پابندی به ارزش ها را از دیگر شاخص های حفظ جایگاه مردمی روحانیت در جامعه دانست و خاطرنشان کرد: طلبه باید مراقب رفتار، اعمال و گفتار خود باشد، چون همواره در معرض قضاوت جامعه قرار دارد.

مسؤول مدرسه علمیه امام صادق(ع) بهشهر با بیان این که طلاب باید در سخن گفتن صداقت و امانت را رعایت کنند، گفت: اگر طلبه می خواهد به جایی برسی که خدا و پیغمبر او را دوست بدارند باید امانت را به سلامت به صاحبش برگردانند.

استاد حوزه علمیه مازندران، دوری از بداخلاقی را از دیگری الزامات حفظ جایگاه روحانیت در جامعه عنوان کرد و افزود: متأسفانه امروز اخلاق در جامعه اسلامی در حال به فراموشی سپردن است، اما طلاب به مبلغان و مروجان دین همواره باید الگوی اخلاقی جامعه باقی بمانند.

حجت الاسلام جباری در ادامه سخنان خود بر ضرورت پرهیز طلاب و روحانیان از اختلاف افکنی تأکید کرد و گفت: طلاب باید مراقب باشند چون برخی از بحث ها به هیچ عنوان مفید نیست و جز کدورت حاصلی به همراه ندارد.

مسؤول مدرسه علمیه امام صادق(ع) بهشهر با بیان این که همان طور که مقام معظم رهبری نیز فرمودند ایجاد وحدت در دل مردم ‌واجب است، بیان داشت: طلاب و روحانیت باید محور وحدت و همبستگی در جامعه دینی باشند تا مشکلات از میان برود و کشور در مسیر رشد و تعالی گام بردارد.

وی، عیب جویی، بداخلاقی، تضعیف افراد، غیبت و اختلاف افکنی را از دیگر معضلات اخلاقی در جامعه اسلامی دانست و گفت: طلبه به عنوان الگوی اخلاقی جامعه ضمن پرهیز از ورود به چنین مسائلی باید در جهت رفع و کاهش این گونه آسیب های اخلاقی در جامعه کمک کند./۱۳۱۷/پ203/ب1

ارسال نظرات