۲۵ تير ۱۳۹۷ - ۱۴:۴۸
کد خبر: ۵۷۰۰۳۷
گزارشی درباره روحانی شهید حجت الاسلام صیمری؛

بذل جان و مال برای تبلیغ دین در مناطق محروم

شهید صیمری با حضور در مناطق محروم دارایی و داشته ها را در راه تبلیغ دین خرج کرد و در بحث فقرزدایی و محرومیت زدایی و فقر فرهنگی مناطق محروم و حاشیه ای اقدامات بزرگی انجام داد.
شیخ هشام صیمری؛ شهید راه ولایت

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اهواز، شهید صیمری از جمله روحانیون انقلابی اهواز بود که تبلیغ در مناطق محروم را تقبل کرده و با بذل مال خدمات فرهنگی و اجتماعی بسیاری برای مستمندان و نیازمندان انجام داده و در عین حال سدی محکم در برابر سم پاشی وهابیت در چنین مناطقی بود اما در نهایت وهابیت خبیث با بهره گیری از کوته نظران و دین فروشان داخلی، چنین شمع فروزانی را به شهادت رساند؛ هر چند که تربیت شاگردان بسیار، ثمره اقدامات فرهنگی و اعتقادی شهید بزرگوار را به همگان نشان داد.

شهید صیمری شیعه واقعی در راه امام زمان (عج) بود

آیت الله محسن حیدری، نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری در سالگرد شهادت شیخ صیمری با بیان اینکه وهابیت با تفکر تکفیری که نماد اسلام اموی است شکل گرفت، عنوان داشت: تمام افتخار وهابیون آن است که پیروان بنی امیه هستند، این منافقان تکفیری افراد تأثیرگذار در جامعه ما را هدف قرار دادند که از جمله جنایت های آنها به شهادت رساندن شهید حجت الاسلام والمسلمین شیخ هشام صیمری بود.

نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری شهید صیمری را عالمی مجاهد، منصور و فاتح معرفی کرد و گفت: شهید صیمری شیعه واقعی در راه امام زمان (عج) بود که عمر خود را در ترویج مکتب اهل بیت(ع) در بین جوانان منطقه کوی علوی و مقابله با تبلیغات دشمنان اسلام و تشیع صرف کرد.

امام جمعه موقت اهواز با بیان اینکه شهید شیخ هشام صیمری چه بسا از عاقبت راه انتخابی خود خبر داشت، اظهارداشت: او برای دفاع از مکتب حق و حقیقت تلاش و خون خود را برای نصرت امام زمان(عج) فدا کرد.

شهید شیخ صیمری متولی مدرسه سفیران علی بن ابی طالب کوی علوی اهواز بود که در مدت حضور در این منطقه فعالیت های فرهنگی، تأسیس مدرسه علمیه و کتابخانه را انجام داد. وی دوره های مقدماتی حوزه های علمیه به نام دوره باقر العلوم را به مدت سه ماه برای آشنایی با فضای حوزه و علوم آن برگزار کرد و در واقع انقلاب فرهنگی بزرگی در منطقه کوی علوی به وجود آورد.

در این باره حجت الاسلام عزیز عبیات، مدیر مدرسه سفیران علی بن ابی طالب، با بیان اینکه شهید صیمری رضایت خداوند و تلاش برای نهادینه سازی شعائر دینی را هدف اصلی از فعالیت های فرهنگی در منطقه کوی علوی بیان کرد، گفت: شهید بزرگوار برخوردار از تحصیلات حوزوی و دانشگاهی بود که در ورود به جمهوری اسلامی ایران از محضر اساتید درس خارج بهره برد و پیش از شهادت، با همراهی گروهی از جوانان متدین اقدام به ساخت مستندی درباره پاسخ به شبهات مذهبی و اعتقادی کرد که در سطح وسیعی بازتاب یافت.

سوءقصدهای بی شمار وهابیت علیه شهید صیمری

مدیر مدرسه سفیران علی بن ابی طالب با بیان اینکه شهید صیمری در کویت از سوی وهابیت مورد سوءقصد قرار گرفت، خاطرنشان کرد: وی از جمله روحانیان مبارزی است که به سبب انجام فعالیت های تبلیغی و دفاع و ترویج مذهب تشیع در کویت با سوءقصدهای نافرجام وهابیت مواجه شد اما در نهایت به دست عوامل مزدور این گروه خبیث در کوی علوی به شهادت رسید.

این مقام مسؤول با اشاره به اینکه شیخ صیمری با جوانان در ارتباط بود، تصریح کرد: همه تلاش شهید بزرگوار در ساختن جوان متدین آگاه بود که در  این باره اردوهای مشهد مقدس ویژه مساجد کوی علوی را در برنامه های خود گنجاند، برای ارتقای سطح فکری نمایشگاه کتاب برپا کرد و در زمینه مهارت آموزی جوانان کوی علوی تلاش های بسیاری برای افتتاح فنی و حرفه ای انجام داد.

کارهای تحقیقی سرلوحه اقدامات شهید صیمری بود

حجت الاسلام عبیات احداث چندین مسجد، تأسیس کتابخانه عمومی و مؤسسه خیریه بقیه الله(عج)، تکمیل کتابخانه حوزه علمیه امام علی بن ابی طالب(ع)، راه اندازی حوزه خواهران و هیأت های مذهبی، راه اندازی مراکز فرهنگی الزهرا ء و خدیجه کبری ویژه خواهران را شمه ای از اقدامات شهید صیمری برشمرد.

وی با بیان اینکه شهید صیمری شبانه روزی به تعلیم و تعلم و فعالیت تبلیغی در کوی علوی پرداخت، خاطرنشان کرد: شهید بزرگوار همت بالایی برای تربیت طلاب از خود نشان داد، همواره کارهای تحقیقی را سر لوحه کار خود و شاگردانش قرار داد.

تقلید و الگوپذیری یکی از غرائز نیرومند و ریشه دار و سودمند در انسان است، تقلید در تعلیم و تربیت به مراتب بیشتر از پند و اندرز دادن اثر دارد، گرایش انسان به تقلید از دیگران و تشبیه به آنها، یکی از عوامل اصلی خودباختگی  و جرأت انسان در ارتکاب فساد و تبهکاری و یا انجام اعمال نیک است اما هر کسی نمی تواند الگو قرار بگیرد.

قرآن کریم نیز در هر زمانی که خواسته ارزشی را بیان کند ، با ارائه نمونه عینی ، صراحت و صداقت خود را اثبات می کند و فضیلت ها و نیکی ها را همراه با مطرح ساختن شخصیت نیکان معرفی می کند؛ از این رو امروزه طلاب و روحانیون ما نیز باید الگوهای عینی را مورد توجه قرار داده و از سیره عملی و گفتاری آنها الگوبرداری داشته و در زندگی شخصی و اجتماعی بکار بندند.

شهید صیمری مصداق روحانیون و طلاب مبارز در سنگر مقابله با وهابیت است

در این باره حجت الاسلام قاسم خضیراوی، امام جمعه شهرستان کارون، شهید صیمری را مصداق حضور روحانیون فعال و مبارزی دانست که به مقابله با توطئه های و انحرافات وهابیت پرداخته که جوانان شیعی را از دام وهابیت نجات دادند.

امام جمعه کارون با بیان اینکه شهید شیخ صیمری از شاگردان آیت الله موسوی جزایری بود، اضافه کرد: شهادت شهید صیمری دال بر حضور همیشگی روحانیت اهواز در میدان مقابله با شبهات وهابیت و دشمنان اسلام بود.

مبارزه با وهابیت محور فعالیت های شهید صیمری بود

رییس شورای فرهنگ عمومی کارون با بیان اینکه در زمان شهادت شیخ صیمری در خارج از استان بود، اظهار داشت: شهید بزرگوار در زمینه رفع شبهات وهابیت میان قشر جوان فعالیت ویژه ای داشت و چنین برنامه هایی را با جدیت و نظم پیگیر بود که در نهایت مورد غصب دشمنان قرار گرفت.

حجت الاسلام خضیراوی با بیان اینکه مبارزه با وهابیت محور فعالیت های شهید صیمری بود، عنوان داشت: به صورت کلی وظیفه یک روحانی و طلبه آن است که در صورت مشاهده طرح شبهه علیه دین، وارد میدان شده و جوابگو باشد؛ چرا که تشیع در طول تاریخ دشمنان بی شماری دارد.

وی با بیان اینکه وهابیت در دهه اخیر با صرف هزینه های بسیار تلاش به گسترش افکار انحرافی در میان جوانان برای دوری از تشیع دارد، عنوان داشت: علمای بزرگی برای دفاع از مذهب تشیع قیام کرده و اقدامات فرهنگی مثبتی انجام دادند از جمله اینکه در خوزستان با حضور علما و روحانیونی مثل آیات موسوی جزایری و حیدری و شهید صیمری شاهد شکست وهابیت هستیم.

شیخ هشام صیمری از جمله روحانیان مبارزی است که به سبب انجام فعالیت های تبلیغی، با سوءقصدهای نافرجام وهابیت مواجه و 15 سال را در زندان آل صباح کویت متحمل اسارت شد. وی پس از اسارت عزم ایران کرد و در منطقه کوی علوی اهواز پرچم دفاع از مکتب تشیع را برافراشت.

بذل جان و مال برای تبلیغ دین در مناطق محروم

در این باره حجت الاسلام مهدی علیزاده، معاون تبلیغ حوزه علمیه خوزستان، با بیان اینکه دو سال از محضر شیخ هشام صیمری در کسوت مسؤول آموزش حوزه علمیه علی بن ابی طالب اهواز بهره برده است، خاطرنشان کرد: شهید بزرگوار در آن زمان متولی مدرسه بود و در انجام فعالیت ها روحیه ایثار و از خودگذشتگی مثال زدنی داشت به گونه ای که با گذشتن از جان و مال برای تبلیغ دین اسلام در مناطق محروم به ویژه کوی علوی جان فشانی کرد.

شهید صیمری مصداق یک طلبه انقلابی است

معاون تبلیغ حوزه علمیه خوزستان با بیان اینکه شهید بزرگوار دارایی و داشته ها را در راه تبلیغ دین خرج کرد، افزود: شهید بزرگوار در بحث فقرزدایی و محرومیت زدایی و فقر فرهنگی مناطق محروم و حاشیه ای اقدامات بزرگی انجام داد به گونه ای که مصداق انسان ایثارگر بود.

این مقام مسؤول روحیه انقلابی را از ویژگی های شیخ هشام برشمرد و گفت: شیخ شهید از چنان روحیه ای برخوردار بود که علی رغم مشغله های فراوان و تدریس در مسیر ولایت گام برداشته و به شهادت رسید و به واقع مصداق یک طلبه انقلابی بود.

حجت الاسلام علیزاده مطالعه بسیار و ارتباط با علمای نجف و قم را از دیگر خصوصیات شهید صیمری بیان کرد و عنوان داشت: امید است که طلاب همچون شهید صیمری با روحیه انقلابی به عنوان یک روحانی و طلبه شاخص بتوانند گام های متقن و محکمی در باب ولایت بردارند.

وی در رابطه تعامل شیخ هشام با طلاب تصریح کرد: ارتباط معنوی پدرانه را در این زمینه شاهد هستیم به گونه ای که طلاب مدرسه علی بن ابی طالب بهره برنده از محضر شیخ به هنگام معرفی خود عنوان می کنند که طلبه شیخ هشام صیمری هستند./۹۴۵۶/ت۳۰۰/ج

ارسال نظرات