۲۷ تير ۱۳۹۷ - ۱۵:۲۱
کد خبر: ۵۷۱۶۹۸
دبیر جشنواه علامه حلی مازندران تأکید کرد؛

ضرورت تقویت انجمن های علمی در مدارس علمیه

دبیر جشنواره علامه حلی مازندران با تاکید بر این که امروز حوزه باید در عرصه تحقیق و پژوهش سرآمد سایر مراکز علمی و آموزشی باشد، گفت: تولید علم در حوزه به عنوان مهم ترین مرکز علمی و دینی، سابقه دیرینه دارد.
دبیر دومین جشنواره علامه حلی مازندران

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در ساری، حجت الاسلام محمد صادق فاضل، معاون پژوهش مدرسه علمیه فیضیه مازندران امروز در جمع طلاب شرکت کننده در نهمین اردوی تابستانه این مدرسه با بیان مساله پژوهش امری ضروری و محوری در حوزه های علمیه است، گفت: تحصیل در حوزه بدون توجه به تحقیق و پژوهش اثر مطلوب خود را از دست می دهد.

استاد حوزه علمیه مازندران در ادامه سخنان خود با بیان این که پژوهش یکی از ارکان جدایی ناپذیر حوزه است، افزود: طلبه برای رسیدن به مدارج علمی بالا در حوزه باید با مهارت های پژوهشی کاملا آشنا شود.

حجت الاسلام فاضل با اشاره به این که متاسفانه مدارس علمیه برنامه منسجمی برای رونق فعالیت های پژوهشی ندارند، خاطرنشان کرد: مدارس علمیه برای رشد و رونق فعالیت های پژوهشی نباید منتظر بخشنامه از قم باشد.

وی با بیان این که رشد و بالندگی حوزه را در گرو توجه عمیق به مباحث پژوهشی دانست و تصریح کرد:  حوزه باید برای حفظ جایگاه علمی و دینی خود در جامعه باید تولید فکر و علم داشته باشد و تحقق این امر مستلزم توجه جدی به موضوع تحقیق و پژوهش است.

دبیر جشنواره علامه حلی مازندران با تاکید بر این که تربیت و پرورش طلبه نخبه و پژوهشگر رسالت امروز حوزه های علمیه است، تصریح کرد: حوزه باید طلبه ای پرورش دهد تا بتواند به نیازهای روز جامعه پاسخگو باشد.

استاد حوزه علمیه مازندران با تاکید بر این که دغدغه پژوهشی مدیران و اساتید مدارس علمیه باید بیشتر شود، گفت: اگر این دغدغه به وجود آید به طور شاهد اجرای برنامه های منسجم در حوزه پژوهش مدارس علمیه خواهیم بود.

وی در ادامه سخنان خود با بیان این که تحقیق و پژوهش باید به عنوان یه واحد درسی در حوزه به طور جدی مورد توجه قرار گیرد، گفت: متاسفانه در حال نگاه به پژوهش در مدارس علمیه عمیق و مستمر نیست.

حجت الاسلام فاضل بر ضرورت برگزاری کارگاه های آموزشی با هدف تقویت مهارت های پژوهشی طلاب تاکید کرد و افزود: این کارگاه آموزشی بستری را برای آشنایی کامل طلاب با مهارت های پژوهشی فراهم خواهد کرد.

وی با تاکید بر این که مطالعه و مباحثه در حوزه از جمله سنت های مهمی است که همواره مورد تاکید علما و بزرگان حوزه بوده است، خاطرنشان کرد: طلاب برای موفقیت در عرصه تحقیق و پژوهش باید به این دو اصل مهم توجه جدی داشته باشند.

معاون پژوهش مدرسه علمیه فیضیه مازندران، تقویت انجمن های علمی در حوزه را نیز یکی راهکارهای مناسب به منظور تقویت امر تحقیق و پژوهش دانست و خاطرنشان کرد: این انجمن ها فرصت خوبی برای یافتن استعدادهای پژوهشی طلاب است.

حجت الاسلام فاضل در ادامه به برگزاری موفق دو دوره جشنواره استانی علامه حلی در مازندران اشاره کرد و گفت: در جشنواره سوم نیز بیش از هزار و ۲۰۰ اثر به دبیرخانه این جشنواره ارسال شد.

وی با بیان این که استعدادهای پژوهشی خوبی در مدارس علمیه وجود دارند که نیازمند شناسایی هستند، بیان داشت: در حال حاضر شناسایی و ساماندهی طلاب محقق و پژوهشگر به طور جدی در دستور کار معاونت پژوهش استان قرار گرفته است.

دبیر جشنواره علامه حلی مازندران با تاکید بر این که امروز حوزه باید در عرصه تحقیق و پژوهش سرآمد سایر مراکز علمی و آموزشی باشد، گفت: تولید علم در حوزه به عنوان مهم ترین مرکز علمی و دینی، سابقه دیرینه دارد./۹۵۰/پ203/ب1

ارسال نظرات