انصاف و مساوات راهکار مقابله با جنگ اقتصادی دشمنان است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجتالاسلام حسین زاده شامگاه امروز در شبستان امام خمینی (ره) حرم مطهر با بیان اینکه دشمن با پراکنده کردن بذر ناامیدی به دنبال شکست انقلاب و از بین بردن نظام اسلامی است، گفت: امیدواری و کار تلاش لازمه خروج موفقیتآمیز از تحریمها و تهدیدهای اقتصادی دشمن است.
استاد حوزه علمیه قم تعاون و قرضالحسنه را اهرم مقابله با فشارهای اقتصادی دشمن عنوان کرد و افزود: دشمن با فشار اقتصادی لطمههایی را به انقلاب و اسلام وارد کرده است و مردم باید در مقابل این اقدامات دشمن هوشیار باشند.
وی انصاف و مساوات را راهکار قرآن کریم برای حل مشکلات جامعه امروز داست و گفت: امام صادق علیهالسلام در این زمینه در حدیثی نورانی میفرمایند «اِمْتَحِنُوا شِيعَتَنَا عِنْدَ ثَلاَثٍ عِنْدَ مَوَاقِيتِ اَلصَّلاَةِ كَيْفَ مُحَافَظَتُهُمْ عَلَيْهَا وَ عِنْدَ أَسْرَارِهِمْ كَيْفَ حِفْظُهُمْ لَهَا عِنْدَ عَدُوِّنَا وَ إِلَى أَمْوَالِهِمْ كَيْفَ مُوَاسَاتُهُمْ لِإِخْوَانِهِمْ فِيهَا» یعنی شيعيان ما را در سه چيز آزمايش كنيد در اوقات نماز كه تا چه اندازه مراقبت آنها را دارند و در اسرار مذهبي كه چگونه آنها را از دشمنان ما حفظ میکنند و در ثروتشان كه با برادران ديني خود تا چه مقدار كمك و همراهي میکنند.
حجتالاسلام حسین زاده تصریح کرد: مساوات در اموال و دستگیری و همراهی نیازمندان از شاخصههای شیعیان است و کسی که مدعی شیعهگری است باید در رفتار و کردار مرید و تابع مطلق اهلبیت علیهالسلام باشد.
وی خاطرنشان کرد: متأسفانه در جامعه امروزی نهتنها از مساوات و انصاف خبری نیست بلکه بازارهای ما به هنگام نماز فعال بوده و کاسبان و خریداران به کسب حرام مشغول هستند؛ چراکه بهجای آوردن نماز اول وقت واجب است و کسی که واجب را رها کند به حرام مبتلا شده است.
حجتالاسلام حسین زاده با اشاره به حدیثی از امام علی علیهالسلام با این مضمون که «ایمان ندارد کسی که پوشیده است و برادرش عریان است»، ادامه داد: منظور از پوشیدگی در اینجا تنها لباس نیست بلکه دستگیری از مؤمنی که خانه ندارد و گرسنه است نیز در زمره این تعبیر قرار میگیرد.
وی خاطرنشان کرد: بر اساس آمارها نیم میلیون خانه در شهری مانند تهران خالی از سکنه است درحالیکه با این تعداد خانه میتوان 500 هزار خانوار را اسکان داد.
استاد حوزه علمیه قم یادآور شد: آنچه انسان بهصورت روزانه در زندگی روزمره مصرف میکند روزی او است و آنچه را گنج کرده و اندوخته میکند برای او مصیبت است و در آخرت در مورد آن مورد پرسش قرار خواهد گرفت؛ چراکه خداوند مال و ثروت را برای انفاق و هزینه درراه حلال به صاحبان ثروت هدیه کرده است./۸۳۷/پ۲۰۲/ب۱