کارآمدی و افق روشن تر برای آینده نظام پیام اصلی ابلاغ سند الگوی پیشرفت بود
حجت الاسلام والمسلمین علی اکبر کلانتری نماینده مردم فارس در مجلس خبرگان رهبری در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا، با اشاره به این که سند الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت یک متن بسیار دقیق و سنجیده شده است، گفت: همانطور که رهبر معظم انقلاب اشاره کردند، هزاران نفر از نخبگان و کارشناسان با هم اندیشی های بسیار بر روی این سند کار کرده اند.
وی به تلاش دشمن برای القای ناکارآمدی نظام مقدس جمهوری اسلامی اشاره کرد و اظهار داشت: کارآمدی و وجود افقی روشن برای آینده نظام جمهوری اسلامی نخستین پیام ابلاغ سند الگوی پیشرفت از سوی رهبر معظم انقلاب و فراخوان عمومی ایشان است.
حجت الاسلام والمسلمین کلانتری با بیان این که سند الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت نقطه عطفی در ایجاد امید و شور و نشاط در میان اقشار گوناگون جامعه به ویژه جوانان محسوب می شود، ابراز کرد: این سند سبب می شود تا قشر جوان جامعه بیش از پیش از نعمت انقلاب اسلامی قدردانی کرده و تحت تأثیر القائات دشمن قرار نگیرند.
نماینده مردم فارس در مجلس خبرگان رهبری خاطرنشان کرد: رهبر معظم انقلاب، در متنی که در رابطه با سند الگوی پیشرفت منتشر کردند، تأکید داشتند که نخبگان این سند را به خوبی مطالعه کرده و مورد بررسی قرار دهند و با ارائه نظرات علمی، سبب پخته شدن و شکوفا شدن این سند چشم انداز شوند.
وی با بیان این که سند الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت دارای محورهای متعددی است، مطرح کرد: مباحثی همچون آرمان ها، افق و تدابیر از محورهایی است که در این سند وارد شده و حوزه های علمیه می توانند در یکایک این محورها به ویژه در مبانی خداشناختی، انسان شناختی، دین شناختی و جهان شناختی تأثیرگذار بوده و حرف اول را بزنند.
حجت الاسلام والمسلمین کلانتری ادامه داد: حوزه علمیه باید مبانی این سند را با توجه به منابع اصیل اسلامی مورد بررسی قرار دهد و اگر لازم بود برخی مبانی را اصلاح و سایر مبانی را تکمیل کند.
نماینده مردم فارس در مجلس خبرگان رهبری با بیان این که ضروری است دو محور «الزامات و نظارت» نیز به سند الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت اضافه شود، بیان کرد: منظور از الزامات این است که به عنوان مثال هر دولت و مجلسی که روی کار می آید با هر نگرش و آرایش سیاسی، به اجرای این سند ملزم شوند و یا وزارت های آموزش و پرورش و علوم و فناوری و همچنین مدیریت حوزه های علمیه ملزم باشند تا این سند چشم انداز را در برنامه های آموزشی خود بگنجانند.
وی تأکید کرد: همچنین باید مشخص شود که اگر نهادی یا دولتی به هر نحوی با سند الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت مخالفت کرده و یا در زمینه اجرای آن کوتاهی کند، چه نهادی می تواند با آن برخورد کرده و بر اجرایی سازی این سند نظارت کند./841/ت۳۰۲/ق