فریاد مرگ بر آمریکا در خیابان های لرستان پیچید
![فریاد مرگ بر آمریکا در خیابان های لرستان پیچید](/files/fa/news/1397/11/22/32165_560.jpg)
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا درخرم آباد، راهیپمایی 22 بهمن امسال با حضور پرشور مردم ولایتمدار لرستان پرشور تر از سال های قبل آغاز شد.
مردم امروز به صحنه آمدند و وحدت و همدلی، ایستادگی پای انقلاب و لبیک به ندای رهبری را به منصه ظهور رساندند.
امروز ملت ایران اسلامی جشن چهل سالگی انقلاب را جشن می گیرند و با حضور خود به صحنه ای تاریخی از انقلاب وفاداری خود را به امام راحل و آرمان های انقلاب اسلامی نشان می دهند.
شاهد حضور پرشور و گسترده مردم لرستان در مسیرهای راهپیمایی هستیم، امروز مردم با وجود مشکلات فراوان در زمینه های مختلف به ویژه مشکلات اقتصادی به صحنه آمدند و با این حضور به دشمن اعلام می کنند که توطئه های آنان از اراده این ملت کم نخواهد کرد.
حضور ملت ایران در صحنه انقلاب خار چشم دشمن و خنثی کننده توطئه های آنان علیه نظام جمهوری اسلامی ایران است.
گفتنی است، راهپیمایی 22 بهمن امروز از میدان شهدا آغاز شد و راهپیمایی کنندگان با در کنار هم قدم های وحدت و همبستگی را در مسیرهای راهپیمایی بر می دارند تا در مصلی الغدیر دور هم جمع شوند و صدای ایستادگی و مقاومت را به گوش دنیا برساند.
سخنران مراسم 22 بهمن در خرم آباد حجت الاسلام والمسلمین سید رضا تقوی نماینده ولی فقیه در جهاد کشاورزی است./9451/پ310/ب1