۲۹ بهمن ۱۳۹۷ - ۲۲:۵۲
کد خبر: ۵۹۷۹۱۲
مسؤول نهاد رهبری در دانشگاه تهران مطرح کرد؛

نتیجه خلوص و عبودیت در پیشگاه پروردگار

نتیجه خلوص و عبودیت در پیشگاه پروردگار
حجت الاسلام کرمی گفت: در پناه عبادات خالص انسان به طور طبیعی در دامان رحمت الهی قرار می‌گیرد و بهترین مصلحت‌ها را خداوند برای او فراهم می‌کند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت الاسلام محمد مهدی کرمی مسؤول نهاد رهبری در دانشگاه تهران در مراسمی که امروز در مسجد دانشگاه تهران برگزار شد، با اشاره به نزدیک شدن به ایام مبارک ولادت حضرت فاطمه زهرا(س) با اشاره به حدیث "مَن أصعد إلي الله خالص عبادته أهبط الله عزّ و جلّ إليه أفضل مصلحته" از وجود مقدس ایشان، گفت: این بانوی بزرگوار همه ما را دعوت کردند که همواره اعمال و عبادات خود را خالصانه انجام دهیم.

وی افزود: بسیاری از عبادات هستند که وقتی به کُنهِ آنها توجه می‌کنیم شائبه‌های ریا در آن پیدا می‌شود و اخلاص در عمل را متزلزل می‌کنند به همین علت از انبیا و اولیای الهی همواره به اخلاص در عمل توصیه شده‌ایم.

مسؤول نهاد رهبری در دانشگاه تهران اظهار داشت: در پناه عبادات خالص انسان به طور طبیعی در دامان رحمت الهی قرار می‌گیرد، تدبیر امور انسان با اراده پروردگار انجام می‌شود و بهترین مصلحت‌ها را خداوند برای انسان فراهم می‌کند.

وی در ادامه بیان داشت: در کتاب اسرار الصلاه حضرت آیت الله جوادی آملی آمده کسی که می‌خواهد صاحب اخلاص شود باید مورد محبت خداوند قرار بگیرد و پروردگار او را دوست داشته باشد؛ همچنین در حدیث نورانی در کتاب کافی آمده بندگان مخلص خداوند کسانی هستند که خداوند تنها واجبات را از آنها می‌خواهد اما آنها بر انجام نوافل نیز اهتمام دارند.

حجت الاسلام کرمی بیان داشت: کسی که می‌خواهد به پیشگاه خداوند برود اگر با قلب سلیم و مخلص باشد، هم اعتقادات او سالم می‌شود و هم عمل او به دور از ریا خواهد بود.

وی افزود: به عقیده عارف فقید، مرحوم حضرت آیت الله بهجت، کمال انسان در عبودیت است و اگر انسان می‌خواهد به نهایت کمال برسد باید بندگی خداوند را بر خود واجب بداند.

مسؤول نهاد رهبری در دانشگاه تهران ابراز داشت: کسی که می‌خواهد در مسیر عبادت و عبودیت قرار بگیرد باید معاصی را ترک کند؛ هیچ ذکری بالاتر از ترک معصیت نیست و آنچه که انسان را به مقام ذکر می‌رساند و او را از غفلت دور می‌کند قرب الهی و ترک معصیت است.

وی در پایان خاطرنشان کرد: ترک معاصی نه تنها در عمل بلکه باید در اندیشه و اعتقادات انسان نیز نهادینه شود و سبب خلوص او شود؛ راه رسیدن به مقام اولیای الهی با انجام واجبات، نوافل، تعقیبات و توسلات به اولیای الهی ممکن و میسر خواهد شد./۹۶۹/پ202/ب1

محمدرضا محمودخانی
ارسال نظرات