بصیرت دینی و سیاسی در تشخیص وظیفه مهمترین ویژگی حضرت علیاکبر است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری در خراسان شمالی، حجتالاسلام علیرضا احمدی، استاد حوزه علمیه، امروز در درس اخلاق مدرسه خواهران علمیه الزهرا (س) آشخانه که به مناسبت میلاد حضرت علیاکبر (ع) و روز جوان برگزار شد، اظهار کرد: حضرت علی ابن الحسین (ع) به دلیل تربیت در بیت عصمت و طهارت و در دامان پدری همچون حضرت اباعبدالله الحسین (ع)، از سجایای اخلاقی و مراتب علمی و معنوی والا و متعالی برخوردار بود.
وی افزود: جلوه و نمود این فضایل و صفات اخلاقی در سیرت و صورت و منش و رفتار فرزند رشید حضرت امام حسین (ع) تا بدان اندازه بود که از منظر جمال و جلال و خلق و خوی و کلام و بیان، شبیهترین افراد به رسول خدا دانسته میشد؛ تا آن اندازه که هر کس آرزوی دیدار رسول خدا را داشت بر چهره دلربای او مینگریست و از رفتارش و منشش درس میگرفت و دوستدار صحبت با او و شنیدن کلامش بود.
حجتالاسلام احمدی ادامه داد: این شخصیت و ویژگیهای شاخص به حدی در او متبلور شده بود که پدر بزرگوارش میفرمود: «هرگاه مشتاق دیدار پیامبر میشدیم به چهره او [علیاکبر (ع)] مینگریستیم»؛ به همین جهت روز عاشورا وقتی اذن میدان طلبید و عازم جبهه پیکار شد، امام حسین (ع) چهره به آسمان گرفت و گفت «اللهم اشهد علی هؤلاء القوم فقد برز الیهم غلام اشبه الناس برسولک محمد، خلقا و خلقا و منطقاً و کنا اذا اشتقنا الی رؤیة نبیک نظرنا الیه...».
وی تصریح کرد: مهمترین عرصه حضور و نقشآفرینی حضرت علی ابن الحسین (ع) در واقعه جاودان عاشورا است که مشتاقانه پای در میدان گذاشت و تا آخرین نفس دلیرانه جنگید و مظلومانه به شهادت رسید و اولین شهید روز عاشورا از بنیهاشم شد.
حجتالاسلام احمدی اظهار کرد: برخورداری از تربیت دینی و مزین بودن به سجایای والای اخلاقی، بصیرت دینی و سیاسی در تشخیص وظیفه و عمل به آن و ولایتمداری و جهاد در راه دین و ارزشهای والای الهی از بارزترین ویژگیهایی است که حضرت علیاکبر (ع) را به الگو و اسوه جوانان مؤمن انقلابی نظام اسلامی در مسیر رشد و تعالی و حرکت به سمت تمدن سازی مبدل میسازد.
وی افزود: این موضوعی است که در بیانات و رهنمودهای مقام معظم رهبری و ازجمله مهمترین آن یعنی بیانیه گام دوم انقلاب بدان توجه جدی شده و همواره مسؤولان کشور را به این راهبرد مهم توجه داده و توصیه فرمودهاند./9314/پ310/ب1