تجمع آعتراض آمیز مردم باکو مقابل سفارت رژیم صهیونیستی
![تجمع آعتراض آمیز مردم باکو مقابل سفارت رژیم صهیونیستی](/files/fa/news/1398/3/11/84681_349.jpg)
در روز قدس جمعی از فعالان حزب اسلامی جمهوری آذربایجان با حضور در مقابل سفارت رژیم صهیونیستی در باکو به سیاستهای این رژیم و دولت آمریکا شریف اعتراض کردند.
به گزارش خبرگزاری رسا، شرکت کنندگان در این تجمع اعتراض آمیز شعارهای نابود باد آمریکا و اسرائیل، قدس نخستین قبله مسلمانان است و آزادی قدس را سر دادند.
پلیس باکو پایتخت جمهوری آذربایجان به مقابله با تجمع کنندگان پرداخت و چند تن را بازداشت و به اداره پلیس منتقل کرد.
بر اساس این گزارش، برخی از تشکلهای سیاسی و اجتماعی جمهوری آذربایجان در چند روز اخیر با برگزاری نشستهایی به مناسبت روز قدس به جنایات رژیم صهیونیستی در فلسطین و به حمایت آمریکا از این رژیم غاصب اعتراض کردند.
شرکت کنندگان در این نشستها ضمن محکوم کردن طرح معامله قرن، آن را نقض آشکار حقوق مردم فلسطین دانستند. /847/ب
منبع: تسنیم
ارسال نظرات