به گزارش خبرگزاری رسا، ساختمان جدید مدرسه علمیه خواهران حضرت معصومه (س) دماوند با حضور حجتالاسلام والمسلمین عبدالکریم بهجتپور مدیر حوزههای علمیه خواهران، حجتالاسلام والمسلمین محمدجواد حاجعلیاکبری امام جمعه موقت تهران و مدیران و مسؤولان حوزههای علمیه خواهران برگزار شد.
در این مراسم، مدیر حوزههای علمیه خواهران از فعالیت 500 مدرسه علمیه خواهران در کشور خبر داد و گفت: بانوان ظرفیت نهفته و ناشناخته بخش فرهنگی و پژوهشی در کشور هستند.
مدیر حوزههای علمیه خواهران گفت: وقتی که بانوان به کنشگران فرهنگی و اجتماعی تبدیل شوند در ایجاد اصلاح و شایستهسازی جامعه بسیار مؤثر هستند و اگر نظامی بتواند از طریق گوهرهای پاک بانوان از این فرصت اجتماعی استفاده کند، بسیار امیدبخش و چشمانداز روشنی خواهد داشت.
در ادامه حجتالاسلام والمسلمین حاجعلی اکبری گفت: مام جمعه موقت تهران گفت: دهه کرامت، برداشت بسیار شیرینی برای ملت ماست و یکی از مهمترین شاخصها برای ارزیابی مکتبها این است که درباره نقش بانوان چه میگویند.
امام جمعه موقت تهران ادامه داد: نگاه به بانوان از جمله کرامتهای اسلام است؛ چه در بعثت که پیامبر اعظم (ص) مقابل جاهلیت ایستادند و کرامت از دست رفته بانوان را برگرداندند و چه در انقلاب اسلامی که در امتداد بعثت، امام راحل برابر جاهلیت مدرن ایستادگی کردند.
وی، کرامتبخشی به بانوان را بزرگترین دستاورد انقلاب اسلامی و جمهوری اسلامی ایران دانست و گفت: بانوان در زمینه علم و معرفت، دانش و هنر و حقیقت به ارزشهای وجودی تجلی پیدا کردند.
در پایان نیز غلامحسین محمدزاده، معاون منابع انسانی و پشتیبانی حوزههای علمیه خواهران ضمن گرامیداشت دهه کرامت اظهار کرد: حوزههای علمیه نبض دین و فرهنگ هستند و خدمت در این خصوص، جای دوری نمیرود.
وی افزود: احداث ساختمان جدید حوزه علمیه خواهران دماوند از سال 1388 آغاز شد و با توجه به اینکه مراکز دینی و مساجد با کمکهای مردمی پیش میرود، زمان بهرهبرداری آن بیشتر است و اکنون فاز یک این حوزه بهرهبرداری و بخش دیگر آن باقی مانده است.
معاون مالی و اداری مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران گفت: متراژ حوزه عملیه خواهران دماوند هشت هزار متر و با زیربنای دو هزار و 400 متر است و فاز دوم آن شامل سالن آمفیتئاتر و مهد با متراژ 700 متر در آینده افتتاح خواهد شد.
محمدزاده اضافه کرد: در مجموع برای احداث ساختمان حوزه علمیه خواهران حضرت معصومه (س) دماوند، دو میلیارد و ۵۰۰ میلیون هزینه شده که دو میلیارد تومان از بودجه عمرانی مرکز و ۵۰۰ میلیون تومان از کمکهای مؤسس آن بوده است./1324/د102/ب1