در نشست تخصصی تکنولوژی تبلیغ مطرح شد؛
مبلغان در گسترش تبلیغات دینی در دنیای مجازی نقش مؤثری دارند
خبرگزاری رسا ـ نقش مبلغان و مدیران در به کارگیری روشها و اندیشه های نو در گسترش و مدیریت تبلیغات دینی در دنیای مجازی می تواند بسیار موثر باشد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، دکتر علی اکبر جلالی، استاد دانشگاه علم و صنعت ایران، در نشست تخصصی تکنولوژی تبلیغ، که به همت دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم، در مرکز همایش های این دفتر برگزار شده بود گفت: تاثیر فناوری اطلاعات در تغییر ساختار تبلیغات در حوزه دینی مانند تاثیر آن بر اقتصاد است.
وی در ادامه افزود: مقوله مذهب، دین و معنویت نیازمند اطلاع رسانی صحیح و گسترده در سطح جهان است اما بخش اعظمی از ارائه خدمات تبلیغاتی سازمانهای حوزه دینی در کشور مانند سالهای گذشته بصورت سنتی ارائه می شود.
جلالی اظهار داشت: امروزه با توجه به شرایط جدید زندگی و تغییرات سریع نیازمندیهای انسان هزاره سوم و وجود فنآوریهای نو و نیازهای جدید فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی، روشهای ارائه خدمات سازمانهای مرتبط به حوزه دینی باید از شکل سنتی، متناسب با نیازهای جدید تغییر کند.
وی خاطر نشان کرد: خوشبختانه در این زمینه از نظر محتوایی نگرانی نداریم، اما باید از این محتوا به صورت درست استفاده کنیم و آن را به صورت درست در اختیار دیگران قرار دهیم.
جلالی با اشاره به ضرورت استفاده از قالب های جذاب و متناسب با علاقه مخاطبان به زبانهای مختلف بیان داشت: باید همواره بر روی شکل، محتوا و شناخت نیاز های مخاطب کار کرد و با تجزیه و تحلیل درست، اهداف تبلیغات دینی را تحقق بخشید.
این استاد دانشگاه تأکید کرد: نقش مبلغان و مدیران در به کارگیری روشها و اندیشه های نو در گسترش و مدیریت تبلیغات دینی در دنیای مجازی می تواند بسیار موثر باشد.
جلالی یادآور شد: فناوری اطلاعات و کاربردهای آن در حال تغییر شکل تبلیغات در جهان است و سازمانهای هزاره سوم ترکیبی از مجموعه های حقیقی و مجازی خواهند شد.
وی اضافه کرد: مسیر توسعه فعالیتهای مذهبی سازمانها مرتبط متفاوت از وضعیت امروز خواهند شد و جایگاه مسجد به عنوان یک گره در شبکه مساجد یک شهر، کشور و جهان معنی خواهند یافت.
این استاد دانشگاه با تأکید بر گسترش استفاده از روشهای جدید تبلیغ و آموزش در حوزه های دینی گفت: نخبگان دینی باید ترجمان شفاف و روشنی همراه با مثالهای متناسب با زمان از قرآن در اختیار جامعه قرار دهند.
وی تأکید کرد: باید استفاده از ابزارهای مدرن با فنآوریهای بالا در خدمت قرآن قرار گیرد تا بتوان با روشهای مستقیم و غیر مستقیم از کلام خدا برای گذران امور زندگی دنیوی و اخروی استفاده کرد.
ارسال نظرات