۱۴ شهريور ۱۳۸۸ - ۱۴:۴۵
کد خبر: ۶۳۰۹۳
آیت الله مکارم شیرازی:

گاهی امتحان الهی در مسائلی چون انتخابات بروز می‌كند

خبرگزاری رسا ـ حضرت آیت الله مكارم شیرازی گفت: امتحان الهی برای هر کس متناسب با خود اوست و هر کس به مقتضای شرایطش امتحان می شود.
حضرت آيت الله مكارم شيرازي

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حضرت آیت الله مکارم شیرازی در جلسه تفسیر سوره قلم در حرم حضرت معصومه (ع) ضمن اشاره به میلاد با سعادت کریم اهل بیت حضرت امام حسن مجتبی (ع) و بیان فضائل آن امام همام در ذیل آیات سوره قلم و با اشاره به قسم های یاده شده در این سوره در بیان «و مایسطرون» گفت: سطر به خطوطی گفته می‌شود که هنگام تهیه کاغذ به وسیله نخ بر آن حک می‌شود تا کلمات بر روی آن نوشته شود. این فراز از این سوره اشاره به آن دارد که قلم نباید از مسیر خارج شود و همواره باید در مسیر مستقیم قرار بگیرد، اما شما می‌بینید امروزه در مطبوعات و روزنامه ها چه می‌گذرد.

وی ضمن بیان اهمیت قلم و جایگاه آن در سرنوشت بشر اظهار داشت: امام خمینی(ره) با قلم انقلاب کرد و دستگاه امنیتی ساواک را به وحشت انداخت، پیامبر اسلام (ص) با قلم نهضتش را پیش برد و قرآن را به مردم عرضه کرد و البته انحرافات هم با همین قلم به وجود می‌آید.

این مرجع تقلید با اشاره به امتحانات الهی در طول تاریخ در خصوص شکل این امتحانات ابراز داشت: امتحان الهی برای هر کس متناسب با خود اوست و هر کس به مقتضای شرایطش امتحان می شود. مواد امتحانی هم متفاوت است گاهی فرد با سختی و مشقت امتحان می شود، گاهی با راحتی و آسانی، گاهی با بیماری و مرض، گاهی با سلامت و صحت، گاهی با انتخابات، گاهی با وزرات و وکالت، گاهی با امنیت و گاهی هم با ناامنی مورد امتحان قرار می‌گیرد.

وی امتحان الهی را امری ناگزیر دانست و گفت: امیرالمومنان فرمودند نگوئید خدایا ما را امتحان نکن چون این دعای گزافی است و ما برای امتحان آمده ایم اما بگویید خدا در امتحان به ما کمک کن تا در آن قبول شویم.

این مدرس خارج فقه و اصول حوزه علمیه با اشاره به دیگر آیات سوره قلم ضمن مذمت بخل افزود: انسان‌های بخیل، بخل خود را با استدلال های مختلف توجیه می کنند مثلا می گویند امروز وضعمان خوب است ولی ممکن است سال آینده این درآمد یا محصول را نداشته باشیم از طرفی آینده فرزندانمان و نوه هایمان چه می شود باید به فکر آنها هم بود./پ202

ارسال نظرات